سرمقاله

بازارخودرو؛ دست ما کوتاه و خرما بر نخیل! / حجت اله اکبرآبادی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 12096  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 19 تی‍ 1402
    سودان در مرز یک جنگ داخلی تمام‌عیار است
    دبیرکل سازمان متحد گفت که پس از چند ماه مناقشه، سودان امروز در مرز یک جنگ داخلی تمام‌عیار قرار دارد. به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد هشدار داد که جنگ میان ارتش سودان و نیروهای واکنش سریع این کشور احتمالاً تمامی منطقه را ناآرام خواهد کرد.
    از ۱۵ آوریل گذشته درگیری‌های خشونت‌آمیز و گسترده‌ای میان نیروهای ارتش سودان و نیروهای واکنش سریع این کشور در مناطق مختلف سودان جریان دارد و دو طرف تلاش می‌کنند کنترل پایگاه‌های مهم این کشور از جمله کاخ ریاست جمهوری، مرکز فرماندهی کل نیروهای مسلح، مرکز فرماندهی نیروهای واکنش سریع و برخی فرودگاه‌های نظامی و غیرنظامی را به دست بگیرند.
    این درگیری‌ها که عمدتا در خارطوم است، موجب کشته و زخمی شدن صدها غیرنظامی شده است، البته آمار رسمی از تعداد تلفات در نظامیان دو طرف وجود ندارد. دو طرف تاکنون بارها درباره آتش‌بس توافق کردند، اما به آن پایبند نبودند.
    دبیرکل سازمان ملل در بیانیه خود همچنین حمله هوایی روز شنبه را محکوم کرد که مقامات بهداشتی گفتند که حداقل ۲۲ تن در ام درمان، شهری در آن سوی رود نیل، پایتخت خارطوم کشته شدند. این حمله یکی از مرگبارترین مورد در این درگیری‌ها بود. گوترش گفت که در این مناقشه یک «بی‌توجهی کامل به قوانین بشردوستانه و حقوق بشر وجود دارد که خطرناک و آزاردهنده است.»
    گوترش همچنین در این بیانیه از گزارش‌های موجود درباره گسترش خشونت و کشته شدن مردم در استان دارفور سودان ابراز نگرانی کرد. او همچنین در این بیانیه حمایت خود را از تلاش‌های اتحادیه آفریقا و سازمان ایگاد (سازمان بین دولتی توسعه شرق آفریقا) برای پایان دادن به بحران سودان ابراز کرد.