سرمقاله

آیا آمریکا برای این دولت هم کدخداست؟ / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 13733  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 21 مر 1402
    داریوش زمانی درگذشت
    رئیس انجمن مفاخر معماری ایران ضمن تایید خبر درگذشت داریوش زمانی یکی از اعضای این انجمن، به بخشی از فعالیت‌های او در زمینه معماری اشاره کرد. علیرضا قهاری در گفت‌وگو با ایسنا ضمن تایید خبر درگذشت داریوش زمانی اظهار کرد: داریوش زمانی از اعضای انجمن مفاخر ایران بود که اغلب فعالیت خود را در ایتالیا انجام داده بود. او متولد ۱۳۲۳ بود و سال ۱۳۵۵ دکترای معماری خود را از دانشگاه رم ایتالیا دریافت کرده بود.
    رئیس انجمن مفاخر معماری ایران ادامه داد: داریوش زمانی در سال ۱۳۵۷ در آزمون صلاحیت حرفه معماری در ایتالیا شرکت کرده و پذیرفته شده بود. علاوه بر عضویت انجمن مفاخر معماری ایران، عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، عضو جامعه مهندسان مشاور ایران و عضو انجمن صنفی مهندسان مشاور معمار و شهرساز نیز بود.
    او گفت: داریوش زمانی زمانی از سال‌های ۱۳۴۸ تا ۱۳۵۸ در رم و راونا به صورت حرفه‌ای فعالیت کرده بود و از سال ۱۳۵۸ تا ۱۳۶۶ نیز عضو کمیته بررسی و ارزیابی تحقیقات علمی فنی مرکز تحقیقات وزارت مسکن و شهرسازی الجزایر بود.