سرمقاله

سراب موفقیت ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معرفی ۱۰ اثر ماندگار تاریخی ایران که ثبت جهانی یونسکو شده اند
  • معرفی ویسمن بزرگترین تولید کننده چیلر در ایران
  • معرفی انواع دیوارپوش جدید
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 14097  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 26 مرداد 1402
    اگر بانک بخشی از وامتان را بلوکه کرد به سازمان بازرسی اطلاع دهید
    سازمان بازرسی کل کشور می‌گوید بلوکه کردن بخشی از تسهیلات اعطایی به مشتریان توسط بانک‌ها غیرقانونی و ممنوع است. سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد: با توجه به دریافت گزارش‌های مردمی مبنی بر مسدود کردن بخشی از تسهیلات توسط برخی از بانک‌های کشور در فرآیند پرداخت وام و ایجاد نارضایتی در بین مردم، سازمان بازرسی کل کشور به این موضوع ورود کرد.
    در بررسی‌ها مشخص شد که برخی از بانک‌ها بخشی از تسهیلات اعطایی به مشتریان را به صورت وثیقه نقدی و در قالب سپرده، بلوکه می‌کنند در حالی‌که این امر ممنوع است. در این راستا سازمان بازرسی کل کشور با ارسال نامه‌ای به مسئولان امر هشدار داد و خواستار پیگیری موضوع شد.
    سازمان بازرسی کل کشور از مردم درخواست کرد چنانچه پس از مراجعه به شعب بانکی به منظور اخذ تسهیلات با مواردی از قبیل مسدودی بخشی از تسهلات مواجه شدند؛ مراتب را از طریق تلفن 136 و یا با مراجعه به سامانه Bazresi.ir به سازمان بازرسی کل کشور اعلام و تا حصول نتیجه پیگیری کنند.