سرمقاله

راه‌های عبور از گرداب تورم ‪/‬ نیما غلامرضایی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تجهیزات لازم برای راه اندازی کارگاه میوه خشک کنی
  • در 5 مرحله ساده، لکه قهوه خشک شده روی مبل را پاک کنید
  • جشنواره بلک فرایدی در نخل مارکت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 14306  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 30 مرداد 1402
    مدیرعامل آتش‌نشانی تهران عنوان کرد
    وضعیت بحرانی ۱۲ پاساژ تهران از نظر ایمنی
    مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران ضمن ارائه توضیحاتی درباره حریق پاساژ قیصر، گفت: ۱۲ پاساژ در پایتخت وضعیت بحرانی دارند.
    به گزارش ایسنا، قدرت الله محمدی صبح امروز با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران به ارائه گزارشی در خصوص وضعیت ایمنی بازار تهران پرداخت و با اشاره به حریق اخیر در بازار بزرگ تهران گفت: در ساعت ۳ بامداد روز پنجشنبه گذشته در پاساژ قیصر با کاربری وسایل و لوازم آرایشی بهداشتی و خرازی حریقی رخ داد و این در حالی بود که در پاساژ پنج برابر بیشتر از حد استاندارد دپو شده بود و اما نیروهای ما ظرف پنج دقیقه به محل حادثه رسیدند.
    وی با بیان اینکه کسبه و افرادی که حریق را گزارش کردند از آنجایی که سعی داشتند خودشان حریق را خاموش کنند. بر همین اساس حدود ۲۰ دقیقه حریق را دیرتر به آتش نشانی اعلام کردند، اظهار کرد: اما با توجه به نوع گزارش ۱۵۰ نیرو از ۱۳ ایستگاه به محل حادثه اعزام کردیم تا از سرایت آتش به سایر واحدها جلوگیری کنیم.
    مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران با بیان اینکه دسترسی به زیرزمین‌ها در بازار تهران سخت و پیچیده است، گفت: ما درگیری‌های عجیبی در بازار داریم به گونه‌ای که از ۷۱۵ پاساژ موجود در تهران ۱۵ پاساژ وضعیت بحرانی دارند که سه پاساژ بازسازی شده اما ۱۲ پاساژ هنوز وضعیت‌شان به مانند گذشته است.
    وی با بیان اینکه علت حریق پاساژ قیصر اتصال در سیم کشی برق بود و بعد از آتش سوزی در سقف، این آتش به سمت زیرزمین سرایت می‌کند، گفت: علی رغم اینکه ما بارها اعلام کردیم که در همان لحظه اول قبل از آنکه هر کاری انجام دهیم موضوع را به آتش نشانی اطلاع دهید؛ اما این کار را نکردند و ۲۰ دقیقه بعد از حریق موضوع را به آتش نشانی گزارش دادند. به همین دلیل از ۱۱۰ مغازه موجود در پاساژ ۳۰ تا ۴۰ مغازه آسیبی بین ۲۰ تا ۱۰۰ درصد دیده بود.
    محمدی با بیان اینکه ما در سال ۹۳ اولین اخطار را به این پاساژ دادیم، گفت: بیش از ۹ مرتبه همکاران ما در آتش نشانی به این پاساژ اخطار دادند اما مالکین و کسبه توجهی نکردند و حالا دچار خسارت سنگین مالی شدند و اگر ما تعداد زیادی نیرو اعزام نمی‌کردیم پاساژهای دیگر هم دچار حریق می‌شد و یا اگر این حریق در ساعت پیک تردد اتفاق می‌افتاد فاجعه بسیار سخت‌تر بود و لازم است که وزارت صمت، وزارت کار و دیگر نهادها وارد عمل شوند و جای سوال است که بسیاری از این پاساژها بیمه شده‌اند اما با چه مجوزی؟ در حالیکه این موارد گلوگاه‌هایی است که می‌توانیم مالک را مجبور کنیم تا برای ایمن سازی اقدام کنیم.
    مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: این در حالیست که وقتی ما برای پلمب این مراکز اقدام می‌کنیم جو روانی بر علیه ما با محوریت اشتغال ایجاد می‌کنند و من از اعضای شورا می‌خواهم تا حادثه خطرناکتری رخ نداده حتما نسخه‌ای درمانی برای بازار تهران تهیه کنید.