سرمقاله

بازی روانی نیوزویک و بلومبرگ! ‪/‬ جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • فیبرنوری ایرانسل به ۱۴۰مین شهر رسید
  • چگونه در سایت آی‌ریفر به دنبال شغل مناسب خود بگردیم؟
  • همکاری ایرانسل و سه شرکت نفتی در زمینه مدیریت هوشمند زنجیره تأمین فرآورده‌های نفتی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 14877  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 08 شهریور 1402
    جوکوویچ شماره یک جهان شد
    نواک جوکوویچ با کسب پیروزی در گرنداسلم آمریکا تنیسور شماره یک جهان شد. به گزارش ایلنا، نواک جوکوویچ تنیسور صربستانی در پایان مسابقات گرنداسلم آمریکا در رتبه نخست رنکینگ جهانی قرار خواهد گرفت. نواک به یک برد در مسابقات نیاز داشت تا دوباره به مقام اول برسد. جوکوویچ گرنداسلم آمریکا را با پیروزی آغاز کرد و در بازی دور اول الکساندر مولر نماینده فرانسه را با نتایج 6 بر صفر، 6 بر 2، 6 بر 3 شکست داد.
    جوکوویچ پیش از نخستین بازی در گرنداسلم آمریکا با 20 امتیاز از کارلوس آلکاراس در رنکینگ فاصله داشت. اما این تنیسور اسپانیایی در این مسابقات باید از عنوان قهرمانی‌اش دفاع کند و این یعنی نمی‌تواند امتیاز بیشتری به دست آورد. جوکوویچ گرنداسلم سال گذشته آمریکا را از دست داد و اکنون قادر به جمع‌آوری امتیازهای جدیدی است. با توجه به نتایج مسابقات، او قطعاٌ از تنیسور اسپانیایی پیشی خواهد گرفت.
    گرنداسلم آمریکا آغاز شد و مجموع جوایز انفرادی مردان 65 میلیون دلار است. مدافع عنوان قهرمانی کارلوس آلکاراس است که سال گذشته در دیدار نهایی کسپر رود از نروژ را شکست داد.