سرمقاله

نقش گنگسترها در اقتصاد ایران! ‪/‬ محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ایرانسل در تلکام ۱۴۰۳ با شعار جریانی به سوی هوشمندی
  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 14993  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 11 شهریور 1402
    باید در این چرخه ناکارامد تجدید نظر کنیم
    محمدباقر قالیباف با تأکید بر اینکه از طریق برگزاری جلسات خشک و نامه‌نگاری‌ها هیچ مشکلی از حوزه ورزش و نیازهای ورزشکاران حل نمی‌شود به بسته شدن پنجره جمعیتی کشور و حرکت به سوی سالخوردگی جمعیت اشاره کرد و گفت: تا چند سال آینده هرچه اعتبار برای ورزش دریافت کنید دیگر فردی برای حضور در این عرصه‌ها وجود نخواهد داشت؛ لذا همه فرصت‌های از دست رفته قابل جبران هستند؛ جز این فرصت مهم جمعیتی و این نشان می‌دهد هر اقدامی برای حوزه ورزش دیر است و باید از هر فرصتی برای حمایت بیشتر و جدی‌تر از عرصه ورزش استفاده کنیم.
    به‌گزارش خانه ملت، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با رؤسای فدراسیون‌های ورزشی که صبح پنجشنبه در بهارستان صورت گرفت، با تأکید بر لزوم بازنگری در اقدامات بخش ورزش و تبیین نقش دولت در این حوزه، گفت: با نگاهی به فرهنگ تقسیم کار فعلی کشور در می‌یابیم که رده‌های پایین کشور همواره منتظر اقدام رده‌های بالا و رده‌های بالا منتظر اقدامات رده‌های بعدی هستند؛ به این معنا که در باز کردن گره‌ها و حل مشکلات، همگی منتظر برداشتن قدم توسط دیگری هستند و همین باعث می‌شود عمرها تمام شده، دهه‌ها گذشته و اشتباهات تکرار شود، از این رو لازم است در این چرخه ناکارامد تجدید نظر کنیم.
    وی در ادامه با اشاره به اقداماتی که قرار است مجلس در حمایت از حوزه ورزش در جریان رسیدگی به احکام لایحه برنامه هفتم کشور انجام دهد، گفت: شغل محسوب نشدن، تعیین تکلیف فدراسیون‌ها، دنبال کردن حق پخش برای همه باشگاه‌ها و ایجاد صندوق برای قهرمانان از جمله زخم‌های کهنه‌ای است که چند دهه به آن دچار هستیم لذا تلاش مجلس این است که در جریان رسیدگی به احکام لایحه برنامه هفتم آنها را مورد توجه قرار دهد.
    رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان ورزش را یک سرگرمی ندانست بلکه آن را صنعتی عنوان کرد که در آن ارزش افزوده فرصت‌های اقتصادی، مادی، سلامت جسم و روان وجود دارد و افزود: به ورزش از هر بُعدی بنگریم سود دارد که باید به آن باور داشته باشیم. ورزش؛ صنعت ارزش‌آفرین، غرورآفرین، هویت بخش، حریت و فتوت است.
    قالیباف با بیان این که به‌تنهایی در جنوب شهر بیش از ۱۲۰۰ زمین چمن ایجاد شد و به جایی رسیدیم که مردم هر محله حق خود می‌دانستند که به آنها زمین فوتبال داده شود افزود: این یعنی مردم پای کار آمده و با حقوق خود آشنا شده بودند و لذا مطالبه‌گر شدند و امروز نیز باید اینگونه به موضوع نگریست.
    وی در همین زمینه تأکید کرد: البته اگر با این روحیه کار کنیم که با نشستن پشت میز و نامه‌نگاری بخواهیم اقدامی انجام دهیم، حتی با داشتن اعتبار نیز کاری نمی‌توان کرد چرا که کسانی می‌توانند پول را به درستی خرج کنند که بتوانند اعتبار و بودجه مورد نیاز خود را تولید کنند.