سرمقاله

نقش گنگسترها در اقتصاد ایران! ‪/‬ محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز عملیات اجرایی فیبرنوری ایرانسل در ۲۰ شهر جدید
  • سیفی: تامین مالی زنجیره تامین از بهترین ابزار‌ها برای مقابله با ناترازی بانک‌هاست
  • فراخوان جدید طرح پژوهانه همراه اول برای حمایت از پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 15027  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 11 شهریور 1402
    افزایش 35 درصدی تولید نفت در شركت بهره برداری نفت و گاز كارون
    مدیرعامل شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون از افزایش 35 درصدی تولید نفت خام طی 6 ماهه اخیر در این شرکت خبر داد. مهندس حسن شهروئی در نشست خبری که به مناسبت هفته دولت و با جمعی از خبرنگاران برگزار شد، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر، با ذکر این موضوع که شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون حدود یک سوم نفت کشور را تولید می‌کند، اظهار داشت: ظرفیت تولید نفت خام در شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون بیش از یک میلیون بشکه در روز است و با اقدامات خوب صورت گرفته تولید تکلیفی این شرکت طی 6 ماه گذشته 35 درصد افزایش داشته و به 900 هزار بشکه در روز رسیده است.
    وی افزود: شرکت نفت و گاز کارون مسئولیت راهبری ۳۳ کارخانه فرآورشی، نفت و گاز و گاز مایع و حدود 700حلقه چاه در پیرامون اهواز تا واحد بهره برداری منصوری در نزدیکی شادگان را بعهده دارد که حدود نیمی از نفت تولیدی این شرکت خوراک پالایشگاه آبادان و تهران می گردد و مابقی نیز به مبادی صادرات ارسال می شود و روزانه حدود ۴۰ هزار بشکه مایعات گازی نیز در شرکت کارون تولید و به پتروشیمی ها ارسال می گردد.
    مدیرعامل شرکت نفت و گاز کارون گفت: رسیدن به این میزان تولید نفت و گاز و افزایش ایجاد شده، نیازمند پشتیبانی و بسترهای لازم بوده‌ که در بحث تعمیرات اساسی تاسیسات و تجهیزات، تعمیرات خطوط لوله و خرید کالا و تجهیزات نسبت به سال‌های قبل 40 درصد پیشرفت داشته ایم که این مهم در افزایش تولید صورت گرفته نقش بسیار مهمی داشته است و تعامل و پشتیبانی شرکت ملی نفت ایران و مناطق نفتخیز جنوب در اقدامات صورت گرفته بسیار موثر و قابل تقدیر است.
    مدیرعامل شرکت نفت و گاز کارون با اشاره به این مطلب که در حال حاضر حدود 98 درصد گازهای همراه نفت که قبلاً سوزانده می شد، استحصال می گردد و فقط حدود 2 درصد گاز سوزی داریم، گفت: در بخش محیط زیست اقدامات خوبی در حال انجام است. در این زمینه پروژه‌هایی برای جمع آوری گازهای مشعل در حال پیگیری است که ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارند که پس از تکمیل آن امیدواریم شاهد جمع‌آوری بخش باقیمانده از گازهای همراه باشیم.
    شهرویی ادامه داد: در بحث توسعه فضای سبز احداث ۵ نهال‌خانه را از سال گذشته به متراژ ۲۲۰۰ متر مربع در دستور کار قرار داده‌ایم که ۳ نهال‌خانه تکمیل و بهره‌برداری شده است و ۲ واحد دیگر نیز بالای ۷۰ درصد پیشرفت فیریکی دارند. مدیرعامل شرکت نفت و گاز کارون گفت: بهره‌برداری از مبدل حرارتی در واحد نمکزدایی منصوری توسط یک شرکت دانش بنیان یکی از اقداماتی است که شرکت نفت و کاز کارون با همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی به نتیجه رسانده است. همچنین در بحث پمپ‌های دوفازی نیز با یک شرکت دانش بنیان در حال همکاری هستیم که نتیجه آن نصب و راه‌اندازی یکی از این پمپ‌ها در واحد بهره برداری شماره 4 اهواز است که به تنهایی برای یک تلمبه ۵ هزار بشکه در روز افزایش تولید را رقم زده است. روز گذشته نیز واحد نمکزدایی اهواز متمرکز با ظرفیت ۵۵ هزار بشکه در جهت افزایش قدرت مانور عملیاتی در مدار قرار گرفت که دستاورد بزرگی است.
    شهرویی با بیان اینکه در کنار رسالت خطیر تولید هیچگاه از مسئولیت اجتماعی و توجه به جوامع محلی حوزه فعالیت غافل نشده ایم، اظهار داشت: ما در شرکت کارون مسئولیت اجتماعی را یک تعهد و باور سازمانی می دانیم که موجب خلق ارزش مشترک بین ذینفعان و سازمان است و هزینه در این حوزه، نوعی سرمایه گذاری انسانی و اجتماعی است است و طی دو سال گذشته بیش از 800میلیارد ریال در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی هزینه شده و اقدامات خوبی در حال انجام است. توزیع بسته‌های معیشتی، افتتاح خانه‌های بهداشت، بازسازی و نوسازی مدارس روستاهای همجوار تاسیسات، آبرسانی به روستاهای دارای تنش آبی، توزیع نوشت افزار، ارایه خدمات درمانی و دارویی در درمانگاه‌های صنعتی به روستاهای مجاور، و... از جمله اقدامات صورت گرفته در این حوزه است. وی در خصوص فرسودگی خطوط و تاسیسات شرکت نفت و گاز کارون تصریح کرد: عقب ماندگی‌هایی از گذشته در بحث فرسودگی خطوط و تجهیزات و تاسیسات وجود دارد. در این زمینه مناطق نفتخیز جنوب در حال انجام بازسازی و نوسازی تاسیسات به صورت اساسی است. در شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون حدود 6 هزار کیلومتر خطوط لوله داریم که بصورت مستمر مورد توسط ادارات فنی مهندسی و بازرسی خوردگی فلزات مورد بازرسی و ارزیابی قرار می گیرند و جمع آوری خطوط فرسوده نفت نیز در دستور کار قرار دارد که در همین راستا بیش از 90 کیلومتر خطوط بلااستفاده از لحاظ فنی جمع آوری شده است و برنامه‌های خوبی نیز در بحث ایمن‌سازی خطوط لوله نفت و گاز به ویژه خطوط مجاور مناطق شهری انجام شده است.