سرمقاله

شرایط کسب‌وکار و سلامت روان و فرهنگ جامعه / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • اعلام جزییات بسته‌های رومینگی همراه اول ویژه عرفه تا اربعین بسته‌های رومینگ همراه اول ویژه ایام عرفه تا اربعین، برای استفاده در کشور عراق اعلام شد.
  • فعال‌سازی بسته اینترنت رایگان ایرانسل ویژه انتخابات
  • تماشا و پیش‌بینی مسابقات یورو ۲۰۲۴ از لنز ایرانسل
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 15933  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 06 مهر 1402
    تاکید استاندار آذربایجان شرقی بر سرعت بخشی در اجرای طرح نهضت ملی مسکن
    بافت فرسوده یکی از اصلی ترین بسترهای ساخت مسکن است
    آذربایجان شرقی - فلاح: استاندار آذربایجان شرقی بر لزوم بهره گیری از همه ظرفیت های موجود استان برای تسریع و تسهیل در اجرای طرح نهضت ملی مسکن و خانه دار کردن مردم تاکید کرد.
    عابدین خرّم در جلسه شورای عالی مسکن که با حضور رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با بیان اینکه در حوزه طرح نهضت ملی مسکن نیاز به جدیت و پیگیری بیشتری است؛ گفت: الحاق اراضی روستایی مساله مهمی در ارتقای سطح مسکن روستایی و همچنین جذب مردم به مناطق و جلوگیری از مهاجرت می باشد که نهادهای مربوطه باید گزارش دقیقی از پیشرفت این حوزه ارائه دهند.
    استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر لزوم نظارت بیشتر بر عملکرد بانک های استان در حوزه مسکن تاکید کرد و افزود: باید همانند سایر استان های کشور، عملکرد بانک های استان در پرداخت تسهیلات برای طرح نهضت ملی مسکن مورد ارزیابی قرار گیرد تا بتوانیم بر اساس آن تصمیم گیری کنیم.
    خرّم اظهار کرد: بانک ها باید در پرداخت تسهیلات آن تعداد از طرح های مسکن که به شکل خودمالکی، شرکت عمران سهند، ستاد اجرایی و شهرداری در حال ساخت است و بالای ۶۰ درصد پیشرفت دارند، تسریع کنند و این پروژه ها تعیین تکلیف شوند.
    استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر لزوم صدور سریع پروانه ساخت توسط شهردای تاکید کرد و ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۵۴۱۰ پنج هزار و ۴۱۰ فقره پروانه ساخت توسط شهرداری در صادر شده است که این عدد در سال گذشته به پنج هزار و ۳۰۵ مورد رسیده و نشان می دهد که پروانه ها توسط شهرداری باید به صورت جدی، سریع و بدون معطلی صادر شوند تا این موضوع عامل کندی یا توقف در ساخت مسکن نباشد.
    خرّم به موضوع خانه های خالی در استان اشاره کرد و گفت: این موضوع باید توسط ادارات کل تعزیرات و مسکن و شهرسازی مورد پیگیری قرار گیرد تا روند افزایش مسکن خالی معکوس شده و به بازار عرضه شوند؛ همچنین از خانه های خالی مالیات اخذ شود تا از تورمی که از این حوزه به جامعه تحمیل می شود، جلوگیری شود.
    استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر اینکه بافت فرسوده یکی از اصلی ترین بسترهای ساخت مسکن است، گفت: تکلیف بافت تاریخی تبریز هم باید به سرعت مشخص و پیگیری های لازم انجام شود.
    وی ادامه داد: بسترسازی برای ساخت مسکن در بافت فرسوده هم باید با جدیت مورد پیگیری قرار گیرد، زیرا زیرساخت های لازم از قبیل برق، آب و گاز در این مناطق وجود دارد و هزینه ساخت مسکن به نسبت مناطق دیگر پایین تر است.