سرمقاله

نمونه کوچکی ازپروپاگاندای رسانه‌ای صهیونیسم! / سرمقاله محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • رگولاتور ارتباطات: اهتمام ایرانسل به کاربرد هوش مصنوعی چشم‌گیر است
  • دبیر شورای عالی فضای مجازی از غرفه ایرانسل بازدید کرد
  • بازدید دبیر شورایعالی فضای مجازی از غرفه گروه همراه اول در تلکام ۲۰۲۴
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 17258  |  صفحه آخر  |  تاریخ: 29 مهر 1402
    نیسان هایپرتورر کانسپت با طراحی نامتعارفش آینده را به تصویر می‌کشد!
    نیسان قصد دارد با معرفی چند کانسپت تازه خط مشی آینده خود را معرفی کند. همکاری ژاپنی‌تبار رنو، نیسان، به‌تازگی تصاویر رسمی یک مینی‌ون مفهومی را منتشر کرده است که تا آخر این ماه در جریان نمایشگاه «حرکت» ژاپن معرفی خواهد شد. «هایپرتورر» نیسان در مراسم یادشده تنها نیست و حداقل دو مدل مفهومی دیگر نیز آن را همراهی خواهند کرد.
    با رشد شاسی‌بلندها و کراس‌اوورها، مین‌ون‌ها جایگاه و محبوبیت پیشین خود را از دست داده‌اند؛ اما این به معنای انقراض این گونه موتوری نیست. به‌لطف بسته‌بندی و ساختار مخصوص خودروهای برقی، خودروسازان می‌توانند نگاهی دوباره به مینی‌ون‌ها داشته باشند و با تکیه بر آزادی طراحی حاصل از پیشرفت فناوری، محصولاتی استثنایی را روانه بازار کنند.
    کابین هایپرتورر کاملا صاف طراحی شده و فضایی باز و آینده‌نگرانه را در اختیار کاربرانش قرار می‌دهد؛ همه این‌ها به‌خاطر استفاده نیسان از فناوری «ویژن» ممکن شده است که نوعی جاسازی اجزا محسوب می‌شود. بر این اساس، با پایین بردن جایگاه باتری‌های حالت جامد و اجزای همراهش، مرکز ثقل وسیله‌نقلیه به‌شدت پایین می‌آید. دیگر مزیت مهم روش یادشده ایجاد فضای مناسب و درخور کابین است که لازمه اصلی یک مینی‌ون مدرن قلمداد می‌شود.
    نیسان در رقابت تولید مینی‌ون تنها نیست؛ هم‌اکنون از برندهای ناشناخته‌ای چون لی‌اتو گرفته تا فولکس‌واگن، همه در حال وارسی قابلیت‌های مینی‌ون‌ها و کمپرهای برقی هستند. برند شماره یک آلمان در حوزه فروش تقریبا دو سال پیش اعلام کرد که نسخه کمپر مینی‌ون ID باز را توسعه خواهد داد. مجموعه «وینباگو» هم یک کمپر برقی بر پایه فورد ای-ترانزیت رونمایی کرد که از ساختار فضاسازی مشابه محصول تازه نیسان سود می‌برد.
    کابین هایپرتورر به صندلی‌های جلو با امکان چرخش ۳۶۰ درجه‌ای مجهز شده است که فضای برای محاوره را در اختیار سرنشینان قرار می‌دهد. سرنشینان صندلی‌های عقب می‌توانند سیستم‌های رهیابی و صوت را با استفاده از یک دستگاه پوشیدنی کنترل کنند. کنسول سقفی و نورپردازی با الگوهای سنتی ژاپنی درکنار LEDهای تعبیه‌شده در کف کابین فضایی کاملا اختصاصی و ویژه را ایجاد می‌کند.
    این مدل مفهومی برای هماهنگی با ترند روز از سیستم هوش‌مصنوعی سود می‌برد که وظیفه اصلی‌اش، بررسی علائم بیومتریک و تطبیق موسیقی و نورپردازی با آن است. این سیستم داده‌هایش را از امواج مغزی، تنفس، تعرق و ضربان قلب کاربر دریافت می‌کند. سازنده از ارائه اطلاعات درباره پیشرانه این مدل مفهومی خودداری کرد اما مشخص کرده که از فناوری چهارچرخ محرک نیسان موسوم‌به «e-4ORCE» بهره می‌برد. همان‌گونه که گفتیم، باتری‌های حالت جامد وظیفه نیرودهی به موتور تمام الکتریکی هایپرتورر را برعهده دارند؛ البته این فناوری مختص نیسان نیست و رقبای دیگری چون تویوتا نیز در حال توسعه آن هستند.
    کابین خاص این مینی‌ون با بدنه‌ای با زوایای بسیار تیز و نامتعارف احاطه شده است که درعین استفاده از عنصر اغراق‌آمیزی، همچنان المان‌های طراحی نیسان را در خود جای داده است. یک خط شانه کرومی فراگیر، بخش شیشه‌ای بالای بدنه را از بخش فلزی و مملو از شکستگی بصری مجزا کرده است. رنگ نارنجی مات بدنه درکنار رنگ سیاه شیشه‌ها یک کنتراست زیبا ایجاد کرده است که توجه هر بیننده‌ای را به خود جلب می‌کند. رینگ‌ها با طراحی خاص شبکه‌ای، جزئیات بسیار بالا و به‌صورت پوششی طراحی شده‌اند و با الگوی دو رنگ دور بخش جلوپنجره هماهنگی دارند.