سرمقاله

نتانیاهو عبوس و سیاه پوش با قبول شکست ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آمادگی ایرانسل برای همکاری با استارتاپ‌ها در حوزه هوش مصنوعی
  • برگزاری رویداد ایران‌هلث با حمایت همراه اول نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث با حمایت همراه اول به عنوان نخستین اپراتور سلامت کشور، برگزار می‌شود.
  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل ویژه روز جهانی ارتباطات
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 17874  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 09 آبان 1402
    معتادان متجاهر پس از ترک دوباره مصرف نکنند
    خط و نشان رادان برای معتادان
    فرمانده فراجا تاکید کرد که اگر معتاد متجاهری پس از بهبود از مراکز بازپروری ترخیص شده و دوباره به دامان اعتیاد برگردد دیگر برخورد قبلی با او انجام نخواهد شد، چرا که رفتار مجرمانه داشته و برخورد نیروی انتظامی هم با او مجرمانه خواهد بود
    به گزارش ایسنا، سردار احمدرضا رادان در مراسم افتتاح و بهره‌برداری فاز جدید مرکز نگهداری و بازپروری سروش در کهریزک با بیان اینکه برخورد با معتادان متجاهر باید جدی‌تر شده و آنان باید سریعتر جمع‌آوری شوند، گفت: اگر معتادان متجاهر جمع‌آوری شدند یعنی خوب کار کردیم ولی اگر هنوز وجود داشتند یعنی نمره منفی گرفتیم و باید بیشتر کار کنیم تا به روزی برسیم که مردم در خیابان معتاد ندیده و از معتادان متجاهر آزار نبینند.
    وی با تاکید بر اینکه باید کمپ‌های ترک اعتیاد به مراکز توانمندسازی معتادان متجاهر تبدیل شود، گفت:بازگرداندن معتادان به جامعه، توانمندسازی آنها، خوشحالی خانواده و جامعه را درپی دارد. ما از مردم نیز می‌خواهیم که این موضوع را از ما مطالبه‌گری کنند.
    فرمانده فراجا با بیان اینکه کاری نبوده که از دست نیروی انتظامی بربیاید و برای مبارزه با موادمخدر انجام ندهد، اظهارکرد:در مرکز سروش از خیرین قول گرفتیم که به ما کمک کنند تا ظرفیت این مرکز را تا سال آینده به ۷۰۰۰ نفر افزایش دهیم. همچنین بنا شد که در کنار افزایش ظرفیت ساخت و افزایش کارگاه‌های تولیدی را هم داشته باشیم تا توانمندسازی معتادان متجاهر دنبال شود.
    رادان با بیان اینکه تمام تلاش ما ورود سالم معتاد بهبود یافته به جامعه است، گفت: در این مرکز معتادان متجاهر اول ترک داده شده و بعد هم با توانمندسازی و اشتغالزایی حقوق دریافت می‌کند؛ وقتی با سلامت کامل از این مراکز مرخص شوند به عنوان یک کارگر ماهر در جامعه فعالیت کنند. اما اگر کسی از این مرکز مرخص و دوباره به دامان اعتیاد برگشت، دیگر برخورد قبلی را نداریم و آنها هم نبایدانتظار چنین رفتاری را داشته باشند، چرا که این افراد رفتار مجرمانه داشته و برخورد نیروی انتظامی هم با او متناسب با این رفتار مجرمانه‌اش خواهد بود.
    افزایش ظرفیت مرکز ترک اعتیاد پلیس
    فرمانده فراجا از برنامه‌ریزی برای تبدیل مرکز ترک اعتیاد سروش به بزرگترین کارگاه بازپروری معتادان متجاهر و اشتغال آنان پس از ترک خبرداد.
    به گزارش ایسنا، سردار احمدرضا رادان در حاشیه مراسم افتتاح و بهره‌برداری فاز جدید مرکز نگهداری و بازپروری سروش در کهریزک با حضور در جمع خبرنگاران گفت: امروز برای افتتاح یکی دیگر از فازهای مرکز سروش به اینجا آمدیم و هدف ما از این بهره‌برداری این بود که قادر باشیم تا تعداد بیشتری از معتادان متجاهر را در این محل نگهداری کرده و تحت پوشش ترک قرار بدهیم.
    وی با بیان اینکه در حال حاضر و با همراهی ستاد مبارزه با مواد مخدر ظرفیت نگهداری از معتادان متجاهر در مرکز ترک اعتیاد پلیس به شش هزار نفر رسید، گفت: همچنین برابر با صحبت‌هایی که با مسئولان از جمله دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر داشته‌ایم بنا داریم که مرکز سروش را به یکی از بزرگترن پایگاه‌ها برای ترک اعتیاد تبدیل کنیم و در واقع نام آن را نیز از کمپ ترک اعتیاد به کارگاه تغییر دهیم.
    رادان با بیان اینکه توسعه مرکز سروش ادامه خواهد داشت، گفت: برنامه ریزی‌های لازم را انجام دادیم که تا پایان سال 1402 ظرفیت مرکز سروش از شش هزار نفر نیز بیشتر شود و اینجا به محل اسکان معتادان متجاهر تهران بزرگ تبدیل شود.
    فرمانده فراجا با بیان اینکه مرکز سروش به بزرگترین کارگاه برای اشتغال و تولید افراد پس از ترک اعتیاد و سم زدایی بدل خواهد شد، گفت: پس از اینکه این محل از کمپ ترک اعتیاد به کارگاه تبدیل شود، هر معتاد متجاهر بعد از سم زدایی و ترک اعتیاد، یک مهارت فرا گرفته و در کارگاه‌ها مشغول به کار خواهد شد. از این طریق به عنوان یک کارگر ماهر تربیت شده و در ازای کاری که در یکی از سه شیفت کاری انجام می‌دهد، حقوق می‌گیرد و کسب درآمد دارد. پس از خروجی از کارگاه‌ها و مرکز سروش نیز می‌تواند در دیگر کارگاه‌ها مشغول به فعالیت شود و برای خود اشتغالی دست و پا کنند.
    وی با اشاره به استفاده از ظرفیت خیرین در مرکز سروش گفت: از ظرفیت خیرین و همچنن افرادی که دارای کارگاه‌های تولیدی هستند استفاده خواهیم کرد. از افرادی که دارای کارگاه هستند می‌خواهیم که کارگاه خود را به این مرکز بیاورند. در واقع خیرین و افرادی که بنا شده محل کارگاهی و شرکتی خود را به اینجا منتقل کنند، یک استاد ماهر را اینجا قرار می‌دهند تا به مددجویان آموزش بدهد و بر کیفیت کارشان نظارت کند.
    رادان درباره اینکه آیا مراکزی مشابه سروش از سوی پلیس در دیگر نقاط کشور نیز ایجاد می‌شود یا خیر، گفت: فعلا توافقی که با ستاد مبارزه با موادمخدر داشتیم، بنابر این بود که به صورت پایلوات مسئولیت تهران را بپذیریم و کارکنیم و خروجی را در بیاریم. البته نتایج از الان معلوم است و حتما طرح خوبی خواهد بود. اما پس از اجرای این طرح می‌شود آن را در سایر نقاط کشور هم اجرا کرد. اگرچه در بعضی از نقاط کشور هم چنین مراکزی وجود دارد، اما ظرفیت آن محدود است.
    جمع‌آوری معتادان متجاهر در تهران به شکل شبانه‌روزی در حال انجام است
    فرمانده انتظامی تهران بزرگ تاکید که طرح‌های پلیس برای جمع‌آوری معتادان متجاهر و برخورد با جرائم مرتبط با مواد مخدر به شکل شبانه‌روزی در حال انجام است.
    به گزارش ایسنا، سردار عباسعلی محمدیان در حاشیه مراسم افتتاح و بهره‌برداری فاز جدید مرکز نگهداری و بازپروری سروش در کهریزک با حضور در جمع خبرنگاران گفت: پلیس طبق قولی که به مردم تهران داده است، اقدامات خود برای جمع‌آوری معتادان متجاهر و همچنین برخورد با خرده فروشان و قاچاقچیان موادمخدر را به طور شبانه‌روزی در دستورکار دارد.
    وی ادامه داد: در همین راستا نیز عملیات‌های متعددی از سوی پلیس برای برخورد با پدیده شوم اعتیاد در حال انجام است، همین شب گذشته و در جریان عملیات جمع‌آوری و دستگیری معتادان متجاهر در سطح تهران، یکی از ماموران پلیس مورد اصابت گلوله قرار گرفت و مصدوم شد که خوشبختانه روند درمان او ادامه دارد.
    محمدیان همچنین ابراز امیدواری کرد که با افزایش ظرفیت نگهداری معتادان متجاهر در تهران بتوان معتادان متجاهر در شهر را کامل جمع‌آوری کرد و در ادامه نیز برایشان شرایطی را فراهم کرد که دیگر به سراغ مصرف موادمخدر بازنگردند.