سرمقاله

خطر اقلیت اقتدارگرا ‪/‬ جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ایرانسل در تلکام ۱۴۰۳ با شعار جریانی به سوی هوشمندی
  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 18324  |  صفحه ۱۱ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 16 آبان 1402
    سفیر ایران در سئول:
    در زمان تبدیل وجوه پول‌های بلوکه شده، متحمل خسارت ۱۵ درصدی شدیم
    سفیر ایران در سئول گفت: حملات هوایی رژیم صهیونیستی به اردوگاه پناهندگان در نوار غزه، جنایت آشکار جنگی است و در صورت عدم توقف خشونت، دستیابی به صلح در خاورمیانه غیر ممکن می‌باشد.
    سعید کوزه‌چی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در کره جنوبی در گفت‌وگو با روزنامه دونگ آ ایلبو، حملات هوایی مکرر رژیم صهیونیستی به اردوگاه پناهندگان در جبالیا در نوار غزه را جنایت جنگی خواند و افزود: پس از آغاز جنگ هفتم اکتبر، حدود ۱۰ هزار نفر از ساکنان غزه کشته شده و اسرائیل، مسئول هرگونه بحران انسانی و تشدید وضعیت در این منطقه محسوب می‌گردد.
    به گزارش ایسنا، سفیر کشورمان همچنین مواضع کاملاً مغایر و استانداردهای دوگانه غرب در مورد اوکراین و فلسطین و انتشار گزارش های مغرضانه را بسیار جدی ارزیابی کرد.
    وی خاطرنشان کرد: رسانه‌های غربی، که از طرفی حمله روسیه به اوکراین را محکوم می‌کنند، ظلم و ستم علیه فلسطینی‌ها را نادیده می‌گیرند و واقعیت بحران انسانی در نوار غزه تحریف شده و به عبارتی واقعیت ها، رسانه ای نمی‌شوند.
    وی درمورد موضوعات مطرح شده مبنی بر اینکه ایران پشت حماس است و از آن حمایت می‌کند گفت: دلیل حمایت ما از حماس به خاطر آن است که نمی‌توانیم بحران انسانی در نوار غزه را نادیده بگیریم. دیدگاه‌ها مبنی بر اینکه این جنگ، یک جنگ نیابتی بین ایران و آمریکاست، در اصل نادیده گرفتن و تحریف آرمان‌های فلطسین محسوب می‌شود.
    سفیر جمهوری اسلامی ایران در سئول، با اشاره به اینکه تاریخ و قدمت همکاری میان ایران و کره جنوبی به بیش از هزار سال می رسد، بر تقویت و گسترش همکاری‌های دو جانبه تأکید نمود.
    وی گفت: کوشنامه، منظومه حماسی و داستان زندگی آخرین پادشاه ایرانی (پرشیا) و شاهزاده کره‌ای (شیلا) است و نشان‌دهنده تعاملات کهن فرهنگی میان دو  کشور می‌باشد. حتی برخی آثار و بقایای قدیمی‌ به جای مانده از پرشیا، در دوره شیلا کشف شده است.
    سفیر ایران افزود: روابط بین دو کشور که قدمت آن به بیش از هزار سال می رسد قبل از آغاز تحریم های دولت ترامپ، خوب و دوستانه بود.
    وی افزود: اگر چه به دلیل آنچه تحریم‌های دولت ترامپ علیه ایران خوانده می‌شود مشکلات موقتی در مورد بلوکه شدن دارایی‌های ایران که ماحصل فروش نفت بود به وجود آمد، ولی اکنون این مشکلات رفع و بهبود یافته است.
    وی از مساعدت دولت یون ساگ یال جهت آزادی دارایی‌های ایران، ماحصل فروش نفت که در کره جنوبی بلوکه شده بود - بلافاصله پس از انتصاب به این پست - قدردانی کرد.
    سفیر ایران افزود: ایران در زمان تبدیل وجوه، متحمل یک خسارت ۱۵ درصدی شده است.
    وی افزود: هر چند از منظر ایران این موضوع باید رسیدگی و  به نحوی جبران گردد، ولی می‌توانیم با تقویت و گسترش همکاری‌ها و ظرفیت های موجود، مشکلات را حل و فصل کنیم و به عبارتی این خسارت ها را جبران نمائیم.
    سفیر جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: ایران با جمعیتی حدود ۸۷ میلیون نفر که اکثریت آن را جوانان تشکیل می دهند و منابع طبیعی از جمله نفت خام، گاز طبیعی و لیتیوم، پتانسیل و ظرفیت های زیادی برای همکاری با کره جنوبی که یک کشور پیشرفته صنعتی است، دارد.
    وی در ادامه بر همکاری با کره جنوبی که یک کشور پیشرفته صنعتی است تأکید کرد.
    سفیر ایران به خصوص بر همکاری در حوزه فناوری برق با کره جنوبی تأکید کرد.
    وی ضمن اشاره به اولین سفر خانم پارک، رئیس جمهور اسبق کره جنوبی در سال ۲۰۱۶ میلادی گفت: از آن زمان به بعد، رئیس جمهور کره جنوبی به ایران سفر نکرده و نسبت به سفر یون ساگ یال به ایران ابراز امیدواری نمود.
    وی از خلع سلا ح هسته ای شبه جزیره (که کره جنوبی و آمریکا آن را خلع سلاح هسته ای کره شمالی عنوان می‌کنند)، حمایت نمود و بر عزم مردم ایران جهت احیای توافق هسته ای با غرب تأکید کرد.
    وی افزود: باید تمهیدات و تضمین‌هایی ایجاد شود تا از تکرار خروج یکجانبه از توافق، همانند دولت ترامپ جلوگیری به عمل آید.
    کوزه‌چی در ادامه خاطرنشان کرد: انتظار می رفت تلاش ایران جهت احیای توافق هسته‌ای، الگویی برای کره شمالی در شبه جزیره بوده باشد.
    سفیر کشورمان، نسبت به سفر اتباع کره ای به ایران ابراز امیدواری کرد و افزود: کسانی که به ایران سفر می‌کنند می‌گویند قبل از سفر نگرانی‌هایی داشته‌ایم ولی پس از سفر به ایران، بسیار احساس رضایت کرده ایم.