سرمقاله

اهمیت فرهنگ و فرهنگ عمومی ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • نشست هم‌اندیشی مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و جمعی از نمایندگان مجلس
  • دومین طرح بورسیه تحصیلی مقطع کارشناسی همراه اول کلید خورد
  • بسته تخفیفی ویژه مکالمه و اینترنت ایرانسل به مناسبت هفته وحدت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 18451  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 18 آبان 1402
    بانک رفاه کارگران تصریح کرد
    حمایت بانک رفاه کارگران از اشتغالزایی و توسعه صنعت گردشگری در جزیره کیش
    مدیرعامل بانک رفاه کارگران از پروژه هتل الماس جزیره کیش که با حمایت این بانک در دست ساخت است، بازدید کرد.
    به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، دکتر اسماعیل للـه‌گانی طی سخنانی در حاشیه این بازدید هدف از مشارکت این بانک در این پروژه اجرایی را حمایت از صنعت گردشگری در جزیره کیش و توسعه اشتغال در صنعت ساخت‌وساز عنوان کرد و گفت: جزیره کیش ظرفیت‌های بسیار زیادی در راستای توسعه صنعت گردشگری دارد و بانک رفاه کارگران با هدف بسترسازی بهره‌برداری مناسب از این ظرفیت‌ها در ساخت این هتل مشارکت کرده است.
    وی افزود: با تکمیل و تجهیز این هتل ضمن توسعه زیرساخت‌های صنعت گردشگری جزیره کیش، برای تعداد قابل توجهی از هموطنان نیز اشتغال ایجاد خواهد شد.
    دکتر للـه‌گانی خاطرنشان ساخت: بانک رفاه کارگران در سال‌های اخیر از بانک‌های پیشرو کشور در حمایت از واحدهای اقتصادی در بخش‌های مختلف از جمله صنعت ساختمان بوده است و مصادیق حمایت‌های این بانک از این واحدها در جای جای ایران اسلامی مشهود است.