سرمقاله

زنگ هشدار برای تنش تهران_واشنگتن / جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • ارائه بسته‌های ویژه دهه فجر و نیمه شعبان توسط همراه اول
  • فرشباف، مدیر شعب و شبکه فروش بیمه سرمد: آغاز طرح ملی توانمندسازی نمایندگان سرمد
  • در شانزدهمین گردهمایی روسای موفق بانکهای کشور صورت گرفت تقدیر از رؤسای موفق شعب موسسه اعتباری ملل
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 19960  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 14 آذر 1402
    رونالدو به تاجیکستان نمی‌رود
    سرمربی پرتغالی تیم فوتبال النصر عربستان، کریستیانو رونالدو را از فهرست آسیایی تیمش برای دیدار با استقلال تاجیکستان کنار گذاشت. به گزارش ایلنا و به نقل از روزنامه الریاضیه عربستان، لوئیس کاسترو، سرمربی النصر نام کریستانو رونالدو را از فهرست تیمش برای بازی دور پایانی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا برابر استقلال تاجیکستان خط زد.
    سلطان الغنام، مارسلو بروزوویچ کروات، الکس تلیس برزیلی و علی لاگامی نیز از جمله دیگر غایبان تیم فوتبال النصر در سفر به تاجیکستان هستند.
    تیم فوتبال النصر با 13 امتیاز صدرنشین جدول رده‌بندی گروه E لیگ قهرمانان آسیا است و صعودش را به مرحله بعدی این مسابقات قطعی کرد. پرسپولیس (8 امتیاز)، الدحیل قطر (4 امتیاز) و استقلال تاجیکستان (2 امتیاز) رده‌های دوم تا چهارم جدول را در اختیار دارند.