سرمقاله

قتل عام مردم نشان از قدرت نیست ‪/‬ سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آغاز عملیات اجرایی فیبرنوری ایرانسل در شهرهای ایذه، خرامه و کوار
  • عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم: وام ازدواج غیرنقدی محدود به بانک‌های دولتی نشود
  • حضور همراه اول در سومین نمایشگاه رصتا
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 20269  |  صفحه آخر  |  تاریخ: 19 آذر 1402
    تست تکنولوژی خودران ارتش آمریکا روی فورد F-150
    شرکت کودیاک رباتیکس در حال تست تکنولوژی‌های خودران ارتش آمریکا روی وانت پیکاپ فورد F-150 است. به دلیل چالش‌های قابل‌توجه فنی و قانونی، سال‌های سال با ورود خودروهای کاملاً خودران به جاده‌ها فاصله ‌داریم اما این مشکلات باعث نشده‌اند که ارتش آمریکا از وانت‌های آفرود خودران استفاده نکند. شرکت کودیاک رباتیکس در حال نمایش اولین پلتفرم پیش‌تولیدی ارتش با تکنولوژی خودران است. این تکنولوژی به فورد F-150 اجازه می‌دهد بدون وجود راننده در پشت فرمان به عملیات ویژه‌ای بپردازد. کودیاک در ماه نوامبر اولین F-150 خودران را به منظور تست‌های آتی تحویل ارتش داد. ارتش آمریکا در حال بررسی این تکنولوژی به منظور استفاده در مأموریت‌هایی با ریسک‌های بالاست و قدم بعدی استفاده از تکنولوژی خودران روی وسایل نقلیه مورد استفاده نیروی ارتش خواهد بود. کودیاک این وانت پیکاپ خودران را در عرض ۶ ماه آماده کرده چراکه قبلاً نیز مشغول تست چنین محصولاتی بوده است.
    عنصر کلیدی این تکنولوژی دیفنس پاد است که می‌توان در طرفین F-150 مشاهده کرد. کودیاک از سیستمی ماژولار استفاده می‌کند و بنابراین تکنولوژی موردبحث را نه تنها در وانت‌های فورد بلکه در خودروهای دیگر نیز می‌توان نصب کرد. نسخه نهایی تکنولوژی خودران کودیاک در خودروهایی با مشخصات ارتش آمریکا نصب خواهد شد. به منظور نصب سیستم خودران روی F-150 تغییراتی فنی انجام شده تا با کامپیوترهای خودرو هماهنگ شود. همچنین در سیستم تعلیق نیز بهینه‌سازی‌هایی صورت گرفته تا خودرو در آفرود عملکرد بهتری داشته باشد.
    سنسورهای دیفنس پاد از رادار، لیدار و دوربین‌ها برای عملکرد خودران استفاده می‌کنند. کودیاک می‌گوید این سیستم می‌تواند در مکان‌هایی با جی‌پی‌اس از بین رفته عمل کند و خودرو را از بین صخره‌ها، گل‌ولای و آب عبور دهد. حتی می‌توان کنترل خودرو را از راه دور به دست گرفت و یا اینکه راننده به‌صورت عادی آن را براند. شرکت موردبحث ادعا می‌کند سربازان با حداقل تمرین می‌توانند با دیفنس پاد کار کنند. ظاهراً تعویض قطعات سیستم نیز در عرض ۱۰ دقیقه یا کمتر انجام می‌شود. شایان ذکر است فورد در این پروژه حضور ندارد و علت انتخاب F-150 نیز سابقه درخشان آن است. مدیر کودیاک رباتیکس می‌گوید: کودیاک F-150 را بر پایه تحلیل‌های صنعت خودرو و اینکه بهترین محصول برای این پروژه است انتخاب کرد
    وانت فورد از فضای کافی برای نصب کامپیوترهای ضروری برخوردار است و در آفرود نیز عملکردی درخشان دارد. اساساً F-150 خودران یک کانسپت برای بررسی نیازهای ارتش است و در آینده شاهد نصب تکنولوژی خودران روی خودروهای واقعی ارتش آمریکا خواهیم بود.