سرمقاله

پژوهش پلی به سمت پیشرفت / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 20563  |  صفحه آخر  |  تاریخ: 23 آذ 1402
    «شب یلدا»ی احمدرضا احمدی چاپ دومی شد
    کتاب «شب یلدا» نوشته احمدرضا احمدی توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ دوم رسید.
    به گزارش مهر، همزمان با شب چله، کتاب «شب یلدا» نوشته احمدرضا احمدی و تصویرگری محمدعلی بنی‌اسدی به‌تازگی در آستانه شب یلدا توسط کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به چاپ دوم رسیده است. چاپ اول این‌کتاب سال ۱۳۹۶ منتشر شده بود.
    شب یلدا، داستان نوجوانی است که در این شب به خواب می‌رود و در خواب دنیاهای متفاوتی را تجربه می‌کند. او در این روایت‌ها با افراد مختلف زندگی‌اش روبرو می‌شود و هر بار به کشف و مکاشفه‌ای دست می‌زند.
    در بخشی از این کتاب می‌خوانیم؛ «گل شدم. گل لادن، گل داوودی، گل میخک، گل بنفشه، گل اطلسی، گل لاله، گل شیپوری، گل نسترن، گل ارغوان، گل شقایق و… گل شدم… با رنگ‌های جورواجور، با شکل‌های مختلف و عطرهای گوناگون…»
    احمدی در این کتاب برداشت آزادی از شب یلدا داشته و در روایت خود ماجراها را به مفهوم اصلی این شب یعنی پایان تاریکی گره زده است.
    این‌کتاب مناسب گروه سنی بالای ۱۲ سال (نونهال) است و چاپ دومش با قیمت ۷۰ هزار تومان عرضه شده است.