صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • وزیر ارتباطات: تجربه بین‌المللی و بومی ایرانسل عامل بهبود خدمات اداری به مردم می‌شود
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 22833  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 04 بهمن 1402
    مذاکرات برای لغو تحریم‌ها ادامه دارد
    سخنگوی دولت از استمرار مذاکرات برای خنثی‌سازی و لغو تحریم‌ها خبر داد. به گزارش ایسنا، علی بهادری جهرمی در نشست خبری هفتگی خود با خبرنگاران با بیان این‌که «مذاکرات برای لغو تحریم‌ها ادامه دارد ولی دولت معطل آن نمانده است»، تاکید کرد: خنثی‌سازی تحریم‌ها با جدیت دنبال می‌شود.
    وی یادآور شد: اخیرا آقای باقری با مورا در ژنو در راستای مذاکرات رفع تحریم‌ها دیدار و رایزنی داشته است؛ این گفت‌وگوها و مذاکرات و رفت و آمدها استمرار دارد.
    سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی درباره تغییرات لایحه بودجه در مجلس، تصریح کرد: دولت تمام تلاش خود را برای کنترل هزینه‌های جاری و افزایش منابع واقعی و سوق دادن منابع به سمت سرمایه‌گذاری مولد و رشد اقتصادی انجام‌ داد تا بودجه‌ای که هم تراز باشد و هم امکان رشد اقتصادی را مطابق سیاست‌های ابلاغی رهبری انقلاب محقق کند.
    وی با بیان این‌که «هرگونه افزایش هزینه‌های جاری بدون پیش‌بینی‌ منابع، اثری جز خلق تورم برای مردم ندارد و مردم هم این را می‌دانند»، گفت: گزارش‌ها در این زمینه مختلف است اما آمار نگران‌کننده‌ای شنیدم که حتی کمیسیون تلفیق مجلس اعلام کرده ۳۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش هزینه‌ها در بودجه صورت گرفته و حتی تا دوبرابر این عدد هم تخمین‌هایی زده شده است.
    دبیر هیئت دولت یادآور شد: فعلاً چون متن نهایی نشده نمی‌توان درباره این اعداد قضاوت نهایی را داشت. آن‌چه مهم است خلق پول و نقدینگی ناشی از کسری بودجه، ام‌ الخبائث مشکلات اقتصادی کشور است.
    وی با اشاره به سفر رئیس‌جمهوری به ترکیه اظهار کرد: در استمرار دیپلماسی همسایگی کشور سفر رئیس جمهوری به ترکیه انجام خواهد شد و در حوزه‌های اقتصاد، حمل و نقل و تجارت اسناد مهمی به امضا خواهد رسید. در طول ۲ سال فعالیت دولت میزان مبادلات تجاری ایران و ترکیه قریب به ۴۰ درصد افزایش یافته و ظرفیت‌های تجاری دو کشور فراتر از انتظار رشد داشته است.
    سخنگوی دولت یادآور شد: گلایه عمومی مردم نبود عدالت در پرداخت‌ها است و نگاه دولت نیز عدالت پرداخت و افزایش پلکانی حقوق کارکنان است.
    بهادری جهرمی درباره راهبرد لغو و خنثی‌سازی تحریم‌ها در دولت، گفت: در تجارت خارجی کسب رکورد ۱۱۲ میلیارد دلار حجم تجارت نفتی در سال ۱۴۰۱ را شاهد بودیم. دولت پابه‌پای مذاکره برای رفع تحریم مسیر خنثی‌سازی تحریم‌ها را نیز پیش برده است.