سرمقاله

فرار از واقعیت یعنی ایجاد بحران‬ / پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • آمادگی ایرانسل برای همکاری با استارتاپ‌ها در حوزه هوش مصنوعی
  • برگزاری رویداد ایران‌هلث با حمایت همراه اول نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث با حمایت همراه اول به عنوان نخستین اپراتور سلامت کشور، برگزار می‌شود.
  • اعلام بسته تخفیفی ایرانسل ویژه روز جهانی ارتباطات
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 23076  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 09 بهمن 1402
    ۱۵۰۰ تن زباله ورودی روزانه به حلقه دره کرج
    رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج گفت: حدود هزار و ۵۰۰ تن زباله تولید استان البرز به صورت روزانه به مرکز حلقه دره منتقل می‌شود. محمدرضا خسروی ؛ با اشاره به اقدامات صورت گرفته در راستای پردازش پسماند تولیدی شهروندان، اظهار کرد: مرکز دفن زباله حلقه دره روزانه ظرفیت دریافت پسماند کل استان را دارد و به صورت مستمر فعال است.
    وی با اشاره به اینکه پسماند عادی در این مرکز جمع‌آوری، دفن و تفکیک می‌شوند، یادآور شد: پسماندهای دیگر نیز در بخش‌های متفاوت این مرکز پردازش خواهند شد.
    رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج با بیان اینکه حدود هزار و ۵۰۰ تن زباله تولید استان البرز به صورت روزانه به مرکز حلقه دره منتقل می‌شود، اضافه کرد: از این آمار ۸۰۰ تن برای کرج و مابقی برای دیگر شهرهای استان البرز است.
    خسروی گفت: در حال حاضر روزانه ۴ خط پردازش با ظرفیت ۳۵۰ تن زباله تحت عنوان «ام آر اف» فعال است.
    وی اضافه کرد: ناحیه بازچرخانی در بخش دیگری از حلقه دره فعال بوده و جنوبی‌ترین قسمت این مرکز به حوضچه‌های شیرآبه اختصاص پیدا کرده است.
    رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج بیان داشت: تلاش‌ها برای بهبود وضعیت و ساماندهی حلقه دره با هم فکری مراکز علمی-پژوهشی آغاز شده و در این راستا با ارائه طرح نوینی از سوی نخبگان علمی دانشگاه شهید بهشتی به منظور امحای شیرآبه‌ها، خوشبختانه نتایج مثبتی حاصل شد.
    خسروی افزود: حدود ۱۰ لاگن شیرآبه ظرف ۳۰ سال اخیر تولید و جمع‌آوری شده بود که از سال گذشته تا به امروز ۸۰ درصد این شیرآبه‌ها خشک شده است. رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری کرج در پایان با تأکید بر اینکه روش پردازش پسماندهای عفونی طبق اصول بهداشتی و با حضور ناظرین شبکه بهداشت انجام می‌شود، افزود: بخشی از مرکز حلقه دره با هدف جمع‌آوری و دفن بهداشتی پسماندهای عفونی به صورت مستمر فعال است.