سرمقاله

فرار از واقعیت یعنی ایجاد بحران‬ / پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • با مترو به کدام جاذبه‌های استانبول دسترسی داریم؟
  • آیگپ در سال ۱۴۰۴ با شگفتانه‌های جدید همراه کاربران می‌شود
  • تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه همراه اول برای رساله‌های برتر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 23086  |  صفحه ۹ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 09 بهمن 1402
    حضور بانک توسعه صادرات در پنجمین نمایشگاه و همایش حمایت از ساخت داخل
    در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش
    بانک توسعه صادرات ایران در پنجمین نمایشگاه و همایش تخصصی« حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش که از نهم تا یازدهم بهمن ماه با حضور 300 شرکت پتروشیمی و پالایشگاهی، شرکت های دانش بنیان، بانک های عامل و بیمه ها در مرکز نمایشگاه های بین المللی کیش برگزار می شود، حضور خواهد یافت.
    به گزارش روابط عمومی بانک توسعه صادرات ایران، این بانک به عنوان یکی از بانک های عامل در حمایت از صنعت پتروشیمی، با هدف معرفی" بسته خدمات و تسهیلات جامع و متمایز بانکی" در پنجمین نمایشگاه و همایش تخصصی« حمایت از ساخت داخل در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و پالایش حضور خواهد داشت.
    گفتنی است، بانک توسعه صادرات ایران در نظر دارد در جریان برگزاری این نمایشگاه، از «طرح الماسان» که مجموعه خدمات جامع و متمایز بانک توسعه صادرات ایران برای مشتریان صادرات محور است، رونمایی کند.
    انعقاد تفاهم نامه همکاری با شرکت های پتروشیمی با هدف توسعه مبادلات بانکی و برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با «طرح الماسان» از دیگر برنامه های بانک توسعه صادرات ایران در حاشیه این نمایشگاه خواهد بود.