صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور بانک سینا در جمع ۵ بانک برتر کشور برای دومین سال پیاپی
  • با تأیید بیمه مرکزی و حکم مدیرعامل شرکت؛ سید محمد علی عظیمی معاون فنی بیمه‌های اشخاص بیمه سرمد شد
  • انتصابات جدید در حوزه شبکه فروش و مبارزه با پولشویی در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 23790  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 23 بهمن 1402
    آمریکایی‌ها بایدن را گزینه مناسبی نمی‌بینند
    رسانه‌ها‌ گزارش دادند که آمریکایی‌ها رئیس‌ جمهوری فعلی ایالات متحده را ‌نه تنها به دلیل کهولت سن، بلکه به دلیل وجهه بد و عدم ارتباطش با رای‌دهندگان، گزینه مناسبی برای انتخابات آتی نمی‌بینند. به گزارش ایلنا به نقل از اسپوتنیک، رسانه‌ها‌ گزارش دادند که آمریکایی‌ها «جو بایدن»، رئیس‌جمهور فعلی ایالات متحده را ‌نه تنها به دلیل کهولت سن، بلکه به دلیل وجهه بد و عدم ارتباطش با رای‌دهندگان، گزینه مناسبی برای انتخابات آتی نمی‌بینند. 
    وال استریت ژورنال ‌گزارش داد که مشکل اصلی پیش روی بایدن این است که بسیاری از رای‌دهندگان او را به عنوان تجسم یک مذاکره‌کننده باهوش، یک دولتمرد جهانی یا عامل سرگرمی علیرغم برخی موفقیت‌ها نمی‌بینند.
    به گفته جامعه شناسان و تحلیلگران، اشتباهات بایدن بیشتر از اشتباهات روسای جمهور قبلی، بر نگرش‌ها نسبت به او تأثیر می‌گذارد و این نکته که وی مسن‌ترین رئیس‌جمهوری تاریخ آمریکاست کمکی به بهبود این وضعیت نمی‌کند.
    به گزارش این روزنامه، برعکس، «دونالد ترامپ»، رئیس پیشین کاخ سفید روابط قوی‌تری با رای‌دهندگان خود برقرار کرده است.