سرمقاله

علل دو قطبی شدن انتخابات مجلس / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • ارائه بسته‌های ویژه همراه اول به‌مناسبت روز مادر
  • حضور همراه اول با مجموعه‌ای از سرویس‌های فناورانه در نمایشگاه تلکام 2024
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 24606  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 09 اسفند 1402
    تامین امنیت و آرامش انتخابات در فضای مجازی
    رئیس پلیس فتای فراجا اقدامات این پلیس برای برگزاری دو انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری را تشریح کرد. سردار وحید مجید در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری گفت: ما درباره انتخابات مجلس وظایف متعددی در پلیس فتا داریم. اولین آن بر اساس ماده ۷۹ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی که در ارتباطات با جرائم و تخلفاتی است که علیه نمایندگان صورت می‌گیرد، تکالیف جدیدی برای ما وضع شده و پلیس فتا راسا باید موضوعات را مورد بررسی قرار دهد.
    وی افزود: به عنوان مثال موضوعاتی اعم از انتشار اطلاعات نادرست یا هرگونه توهین، تحقیر و تخریب شخصیتی در هر سایت، شبکه اجتماعی یا هرنوع پلتفرم دیگری علیه هر کاندیدای منتشر شود؛ پلیس فتا می‌تواند راساً اقدام به برخورد با افراد متخلف کرده و پس از حذف مطالب نادرست، امکان دفاع از آن کاندیدا را در همان پلتفرم ایجاد کند.
    رئیس پلیس فتا فراجا درباره اقدام بعدی این پلیس در حوزه انتخابات ادامه داد: از دیگر اقدامات ما در این زمینه، تخلفات مربوط به حوزه اقدامات است که ۲۰ مورد خاص مدنظر است که توسط دادستانی به پلس فتا اعلام شده است.
    مجید در ادامه درباره جزئیات این اقدامات افزود: به عنوان مثال اگر نامزدی یا فردی مطالب کذب یا خلاف واقعیت مطرح کند؛ پلیس بر اساس مصادیق ذکر شده می‌تواند با افراد مقابله کند. همچنین اگر تشویش اذهان عمومی صورت گیرد یا به حریم خصوصی افراد تجاوز شد پلیس برخورد می‌کند.
    رئیس پلیس فتا فراجا با بیان اینکه پلیس فتا امنیت و به عبارتی آرامش سایبری انتخابات را تامین می‌کند، اظهار کرد: ما در این باره نشست‌های تخصصصی با صاحبان رسانه‌ها در سراسر کشور برگزار کردیم تا افراد توجیه شده و مرتکب اینگونه جرائم نشوند و فضای شاد انتخابات با مطالب نادرست لکه‌دار نشود.