سرمقاله

علل دو قطبی شدن انتخابات مجلس / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • «یارا»ی ایرانسل به بازدیدکنندگان تلکام۱۴۰۳ ارائه شد
  • بازدید مدیران سازمان برنامه و بودجه از غرفه ایرانسل در آخرین روز نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳
  • همراه اول در سه بخش مجزا، غرفه برتر نمایشگاه تلکام 2024 شد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 24612  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 09 اسفند 1402
    مدیرکل اوقاف البرز:
    هیچ نیرویی نمی‌تواند مردم را از حضور در انتخابات منع کند
    مدیرکل اوقاف و امور خیریه البرز گفت: انتخاب و گزینش افراد یک وظیفه بوده و نباید از روی احساسات و تعصبات صورت گیرد بلکه باید فردی را که انتخاب می‌کنیم صادق، اصلح، متدین، انقلابی، ولایی، خداترس و باتقوا باشد و مصالح عمومی را بر فردی اولویت دهد.
    حجت الاسلام علی دشتکی با با اشاره به نزدیکی ایام انتخابات و لزوم حضور حداکثری در پای صندوق‌های رای، تصریح کرد: مردم در چهار دهه گذشته ثابت کرده‌اند که پای انقلاب و نظام ایستاده‌اند و هر جا که نیاز بوده در صحنه حضور داشته‌اند و امروز هم هیچ نیرویی نمی‌تواند آنها از حضور درپای صندوق‌های رای منع کند.
    وی با تاکید بر اینکه حضور مردم در انتخابات پیش رو نماد شناخت و آگاهی آنها است، گفت: امروز دشمن سعی دارد از هر طریقی که می‌تواند به نظام و انقلاب ضربه وارد کند و یکی از این روش‌ها کمرنگ جلوه دادن میزان مشارکت مردم در انتخابات پیش رو است به همین دلیل مردم باید بیش از گذشته به هوش باشند و این بار هم دسیسه آنها را خنثی کنند.
    وی ابراز کرد: شرکت در انتخابات وظیفه ای همگانی است و هر کسی که می‌خواهد در تعیین سرنوشت خود مشارکت داشته باشد ۱۱ اسفندماه پای صندوق رای حاضر ‌شود.
    حجت الاسلام دشتکی با تاکید بر اینکه حضور در انتخابات باید آگاهانه و انتخاب نامزد مورد نظر باید متناسب با واقعیت‌ها و با توجه به تجربیات نامزدها باشد، تصریح کرد: انتخاب نامزدی امین، شایسته، متعهد، مقاوم، توانمند و تابع محض ولایت نیاز امروز کشور است.
    این مسئول با بیان اینکه باید هر شخص واجد شرایط باید دیگران را به حضور در پای صندوق‌های رای دعوت کند، افزود: امنیت امروز ایران اسلامی نتیجه حضور رزمندگان، شهداء و مدافعان حرم در میدان نبرد حق علیه باطل است و تکلیف شرعی و وظیفه همه ماست که برای سرنگونی توطئه دشمنان در این صحنه حضور پررنگی داشته باشیم.
    وی در پایان با تاکید بر ضرورت انتخاب شایسته توضیح داد: انتخاب و گزینش افراد یک وظیفه بوده و نباید از روی احساسات و تعصبات صورت گیرد بلکه باید فردی را که انتخاب می‌کنیم صادق، اصلح، متدین، انقلابی، ولایی، خداترس و باتقوا باشد و مصالح عمومی را بر فردی اولویت دهد.