صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • وزیر ارتباطات: تجربه بین‌المللی و بومی ایرانسل عامل بهبود خدمات اداری به مردم می‌شود
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 2492  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 11 دی 1401
    اظهارات سرپرست فرودگاه امام‌ درباره سانحه منجربه‌فوت در محدوده این فرودگاه
    سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام‌خمینی (ره) با اشاره به تصادف رخ‌داده در محدوده ترمینال این فرودگاه گفت: دو اتوبوس در جاده ساوه دچار سانحه شدند که این سانحه چند مجروح و یک فوتی به جا گذاشت.
    سعید چلندری در گفت‌وگو با ایسنا درباره تصادف رخ‌داده در محدوده ترمینال فرودگاه بین‌المللی امام خمینی توضیح داد: صبح امروز دو اتوبوس که یکی از آنها حامل کارکنان شرکت فرودگاهی امام و دیگری حامل کارکنان محدوده رباط‌کریم بوده، در جاده اطراف فرودگاه دچار سانحه شدند که این سانحه چند مجروم و یک فوتی به جا گذاشت.
    وی درباره علت این سانحه توضیح داد: ظاهرا راننده اتوبوسی که از سمت رباط‌کریم حرکت می‌کرد، دچار خواب‌آلودگی شده که منجر به بروز این تصادف شده است.
    به گفته سرپرست شرکت شهر فرودگاهی امام‌خمینی (ره)، این تصادف در جاده ساوه رخ داده و در محدوده داخلی فرودگاه امام خمینی اتفاق نیفتاده است و اطلاعات تکمیلی از سوی پلیس راهور اعلام خواهد شد.