سرمقاله

فاصله خاورمیانه تا توافق ‪/‬ جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم: وام ازدواج غیرنقدی محدود به بانک‌های دولتی نشود
  • حضور همراه اول در سومین نمایشگاه رصتا
  • مکالمه رایگان و بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت هفته وحدت
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 27624  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 18 اردیبهشت 1403
    امیر دریادار سیاری:
    بدون نگاه به آینده آموزش‌ها مفید واقع نمی‌شوند
    رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش با تاکید بر اینکه نگاه به آینده اگر وجود نداشته باشد، آموزش‌ها مفید واقع نمی‌شوند، گفت: مربیان و اساتید باید تهدیدات و شرایط آینده را به خوبی بشناسند؛ چرا که تاکتیک‌ها، جنگ‌ها، تجهیزات و سلاح‌ها مورد استفاده در دنیا دائما در حال تغییر و تحول هستند.
    به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر دریادار حبیب الله سیاری، رئیس ستاد و معاون هماهنگ‌کننده ارتش در آیین تجلیل از اساتید و مربیان برتر ارتش جمهوری اسلامی ایران که امروز (دوشنبه) به میزبانی سازمان عقیدتی سیاسی ارتش برگزار شد، گفت: در سال گذشته اقدامات ارزشمندی همچون برگزاری نمایشگاه جامع تربیت و آموزش ارتش در راستای ترویج فرهنگ آموزش انجام شده که حاکی از اهمیت این امر در ارتش است.
    امیر دریادار سیاری با اشاره به اهمیت و نقش نیرو انسانی در مسئله آموزش، گفت: در دنیای امروز آنچه باعث بالندگی و سرافرازی سازمان‌ها و نیروها می‌شوند، سرمایه‌های انسانی هستند؛ لذا اساتید، فرماندهان و مربیان، با فداکاری‌ و از خودگذشتگی‌های خود تاثیر مهم و سازنده‌ای در آینده ارتش دارند.
    رئیس ستاد ارتش با تاکید بر اینکه آموزش دانشجویان و نفرات باید با نگاه به آینده باشد، افزود: مربیان و اساتید باید تهدیدات و شرایط آینده را به خوبی بشناسند چرا که تاکتیک‌ها، جنگ‌ها، تجهیزات و سلاح‌ها مورد استفاده در دنیا دائما در حال تغییر و تحول هستند، لذا لازم است اهداف، برنامه‌ها و آموزش‌های خود را با توجه به این تغییرات برنامه‌‍ریزی کنند تا دچار غافل‌گیری فناورانه نشویم.
    امیر دریادار سیاری افزود: اقدامات خانواده بزرگ آموزش ارتش به قدری مفید و موثر واقع شده است که می‌توانیم بگوییم نیازهای ارتش آینده را مهیا کرده‌ایم.
    وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر اولویت قرار دادن امر آموزش، گفت: باید به زیرساخت‌های آموزشی، وسایل کمک‌آموزشی، انتخاب اساتید و فرماندهان آموزشی و نظارت مستمر بر آموزش‌ها در مراکز آموزشی توجه ویژه‌ای شود.
    معاون هماهنگ‌کننده ارتش تصریح کرد: اساتید، فرماندهان و مربیان باید تلاش کنند تا دچار خواب حرفه‌ای(روزمرگی) نشوند چرا که باعث بزرگ‌ترین صدمه‌ها به نیروی انسانی می‌شود. با توجه به این حقیقت که منابع، علم و تکنولوژی با گذر زمان در حال تغییر هستند، به همین علت مدرسان و اساتید نیز باید دائما دانسته‌های خود را به روزرسانی کنند.
    وی در پایان با اشاره به لزوم شناخت تهدیدات کنونی گفت: نگاه به آینده اگر وجود نداشته باشد، آموزش‌ها مفید واقع نمی‌شوند. هدف توجه به مطالب به‌روز و استفاده از نهایت ظرفیت‌ها به منظور تربیت بهترین‌ نفرات برای ارتش آینده است.