سرمقاله

اقتصاد و روان و فرهنگ / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بررسی نقش اپراتورها در استفاده از هوش مصنوعی در اقتصاد دیجیتال
  • «یارا»ی ایرانسل به بازدیدکنندگان تلکام۱۴۰۳ ارائه شد
  • بازدید مدیران سازمان برنامه و بودجه از غرفه ایرانسل در آخرین روز نمایشگاه تلکام ۱۴۰۳
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 27731  |  صفحه ۷ | ایران زمین  |  تاریخ: 19 اردیبهشت 1403
    دکتر شاهین‌فر مطرح کرد:
    توسعه زیر ساخت‌های آموزشی؛ هدف گذاری جدید دانشگاه
    زهره اسدی- رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در آیین افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی، درمانی و آموزش پزشکی، نوید توسعه زیرساخت‌های آموزشی دانشگاه را داد و با بیان اینکه امسال دانشگاه اهداف خود را بر پایه آموزش بنا نهاده است، اعلام کرد: دانشکده داروسازی در آینده نه چندان دور به بهره برداری می رسد و با راه اندازی آن شاهد ارتقای دانشگاه خواهیم بود. به گزارش ابتکار دکتر جواد شاهین فر در این آیین که با حضور معاون درمان وزیر بهداشت و مسئولان ارشد استانی برگزار شد، عنوان کرد: راه اندازی دانشکده های جدید در حوزه آموزش پزشکی، نوید بخش روزهای خوب برای مردم این استان است. وی استان خراسان شمالی را قطب سلول درمانی منطقه در آینده عنوان و بیان کرد: بیمارستان 320 تخت خوابی و فوق تخصصی مادر و کودک از خواسته های دیرین مردم استان است و این خواسته با کلنگ زنی آن به ثمر خواهد رسید و مردم از مزایای آن منتفع خواهند شد.
    وی با بیان اینکه این بیمارستان پیشرفته در بحث درمان نازایی نیز فعالیت خواهد کرد، ادامه داد: با استقرار کلین روم و راه اندازی سلول درمانی در استان، خراسان شمالی به عنوان قطب سلول درمانی معرفی خواهیم کرد، مرکزی که تجهیزات آن خریداری شده و با حضور دانشمندان برتر در استان در آینده مرکز سلول درمانی استان افتتاح می شود.
    دکتر شاهین فر در دست بودن احداث و افتتاح مراکز متعدد در دورترین نقاط صفر مرزی تا مرکز استان اعلام و عنوان کرد: راه اندازی و افتتاح خانه بهداشت در روستاهای دور دست مانند سوخسو هاشم، کلاته ابریشم، فاروج، توسعه اورژانس و ... و تعداد زیادی پروژه در حال ساخت از جمله این مراکز هستند.
    به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، مجموعه سلامت استان به تجهیزات پزشکی و تخصصی تشخیصی و درمانی پیشرفته و بروز تجهیز شده به نحوی که با اکنون 9 دستگاه ام آر آی و سی تی اسکن در بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه فعال هستند و با افتتاح ام آر آی و سی تی اسکن بیمارستان امام حسن (ع) بجنورد این تعداد به 11 مورد افزایش پیدا می کنند.
    دکتر شاهین فر خاطرنشان کرد: کمتر از 6 ماه از اراه اندازی ام آر آی بیمارستان خاتم الانبیاء شیروان گذشته و اکنون مردم این شهرستان و حتی شهرهای همجوار نیز از خدمات این دستگاه پیشرفته تشخیصی و درمانی بهره مند می شوند. وی با بیان اینکه در حوزه ساخت و ساز شاهد بروز یک شهر دانشگاهی هستیم، تصریح کرد: این مجموعه دانشگاهی در حال ساخت، شکل کامل یک شهر را به نمایش گذاشته است و اگر در یک سال آتی برنامه ها به ثمر برسد دیگر برای دریافت خدمات نیازی به خروج از این شهر وجود نخواهد داشت.
    رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی عنوان کرد: توجه ویژه دولت سیزدهم رفع مشکلات معیشتی و بهداشتی و درمانی است و خراسان شمالی نیز از استان هایی است که از توجه ویژه دولت بهره مند شده است.
    وی یادآوری کرد: تحقق عدالت در سلامت در اولویت های نخست دانشگاه قرار دارد و آنچه در این مسیر محقق شده با یمن تلاش همه مدیران در ادوار مختلف بوده است.