سرمقاله

چه خواهدشد؟وملاحظات این روزها / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 28621  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 05 خر 1403
    چرا فوتبالیست‌های ایرانی بیش از اندازه صلیبی می‌دهند
    ولی‌الله صالح‌نیا می‌گوید:در حال حاضر تمرینات تیم‌ها درست انجام نمی‌شود.
    به گزارش خبرآنلاین؛ مربی بدنسازی پیشین تیم ملی در مورد مصدومیت های رباط صلیبی گفت: تمرین فوتبال با تمرین بدنسازی فوتبال فرق دارد. در کنار اینها اگر خواب، استراحت و غذای بازیکنان مناسب نباشد، آمار مصدومیت‌ها بالاتر هم می‌رود.
    نحوه تمرین تیم‌ها با اینکه سبک است اما توقع نتیجه از سمت کادر فنی و باشگاه‌ها بسیار بالا است. باشگاه‌ها باید رویکرد خود را عوض کنند. با مکمل و این نحوه تمرینات نمی‌شود فوتبالیست ساخت. به نظرم تا آخر فصل آمار 19 بازیکن دارای مصدومیت رباط صلیبی افزایش پیدا می‌کند چرا که فشار روحی- روانی برای کسب نتایج بهتر در هفته‌های پایانی بیشتر می‌شود.
    اگر در باشگاه‌های ما حساب و کتابی وجود داشته باشد، باید برای بازیکنان بر حسب متاهل یا مجرد بودن، یکسری شرایط زندگی حرفه‌ای قید شود. مصدومیت رباط صلیبی در اثر برخوردهای شدید حین مسابقه، اجتناب‌ناپذیر است اما برخی بازیکنان و مربیان تعهد اخلاقی نسبت به پولی که دریافت می‌کنند، ندارند.