سرمقاله

اقتصاد و فرهنگ ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • موکت لابی و راهرو: مرز بین هتل معمولی و لوکس
  • خواص روغن کنجد برای سلامت و زیبایی
  • افتتاح نخستین فروشگاه مشترک همراه اول و دیجی‌کالا در قلب بازار دیجیتال تهران
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 29581  |  صفحه ۴ | فرهنگ و هنر  |  تاریخ: 23 خرداد 1403
    عرضه نخستین بسته محتوایی ساترا ویژه انتخابات ریاست جمهوری
    ساترا در آستانه برگزاری دوره چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری، بسته محتوایی ویژه‌ای به سکو‌های دارای مجوز عرضه می‌کند. خبرگزاری میزان - طبق اعلام سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی، ساترا در راستای تحقق حضور پرشور و مشارکت حداکثری مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳، اولین بسته ویژه انتخابات را در اختیار رسانه‌های دارای مجوز قرار می‌دهد. این بسته محتوایی شامل ۵۴ عنوان ویژه برنامه و برنامه با موضوع انتخابات در قالب‌های مختلف نماهنگ، سخنرانی، کلیپ و برنامه‌های ترکیبی است.
    پیش از این هم ساترا امکان پخش برنامه‌های تبلیغاتی و مناظره‌های زنده تلویزیونی ریاست جمهوری را از طریق خدمت قاب اختصاصی (آی فریم) برای رسانه‌های دارای مجوز و سایر رسانه‌های اطلاع‌رسانی و خبررسانی فراهم کرده است.
    مدیران رسانه‌های صوت وتصویر فراگیر برای دریافت این بسته‌ها، از طریق مراجعه به نشانی mediamarketrest.iriborg.ir و وارد کردن نام کاربری و رمز عبور خود می‌توانند محتوای مورد نظر را دریافت کنند.