سرمقاله

وزرای اقتصادی نامزدها به جای نامزد ها / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • با مترو به کدام جاذبه‌های استانبول دسترسی داریم؟
  • آیگپ در سال ۱۴۰۴ با شگفتانه‌های جدید همراه کاربران می‌شود
  • تمدید مهلت ارسال آثار به سومین دوره جایزه همراه اول برای رساله‌های برتر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 29933  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 30 خرداد 1403
    بهادری جهرمی:
    مکلفیم آنچه شهید رئیسی وعده داد را تکمیل کنیم
    سخنگوی دولت گفت: دولتمردان متعهدند با سرعت مضاعف آنچه رئیس جمهور شهید وعده داده بود تکمیل کنند.
    به گزارش ایسنا، علی بهادری جهرمی در نشست خبری مشترک با صولت مرتضوی و بهرام عین اللهی وزرای تعاون، کار و رفاه اجتماعی و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار کرد: در روزهای آخر فعالیت دولت سیزدهم هستیم. در پی شهادت آیت الله رییسی و همراهانش با انتخابات زودهنگام مواجه شدیم، اما دولتمردان متعهدند با سرعت مضاعف آنچه رئیس جمهور شهید وعده داده بود را تکمیل کنند.
    یارانه نقدی در دولت سیزدهم حدود ۹ برابر شد
    وی ادامه داد: از امروز به صورت روزانه فعالیت‌ها و اقدامات دولت سیزدهم در این مدت کمتر از ۳ سال را معرفی می‌کنیم. وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی جزو دستگاه‌های مورد ارجاع مردم و مرتبط با بحث رفاه و یارانه نقدی است. در این دولت یارانه نقدی حدود ۹ برابر شد، همچنین کالابرگ الکترونیکی با استقبال خوبی از سوی مردم‌ همراه شد.
    بهادری جهرمی اظهار کرد: حوزه سلامت هم جزو حوزه های اولویت دار دولت است و روزانه در ابتدای این دولت، با ۷۰۹ متوفای کرونایی مواجه بود که در این دولت به صفر رسید. شهید رئیسی به حوزه درمان و سلامت توجه ویژه ای کرد. شورای عالی سلامت را بعد از ۱۰ سال احیا کرد. درمان کودکان زیر ۵ سال و همچنین دهک‌های نخست رایگان شد.
    دبیر هیئت دولت یادآور شد: در این ۳ سال ۸ جلسه شورای عالی اشتغال برگزار شد که ۷ جلسه آن در زمان حیات شهید رئیسی بود.
    وی تاکید کرد: در ابتدای دولت شرایط تورم به شدت وخیمی داشتیم که گریبانگیر دولت شده بود و معمولاً در این شرایط تورمی، ضریب جینی باید افزایش یابد اما برخلاف روال همیشگی در شرایط تورمی، ضریب جینی در دولت شهید رئیسی کاهش یافت و از حدود ۰٫۴ درصد به ۰٫۳۸ رسید که موجب کاهش فاصله طبقاتی در کشور شد.
    بهادری جهرمی گفت: دولت در حرکت به سمت ساماندهی ‌واگذاری مدیریت شرکت‌ها به مردم و انتظام‌بخشی مردمی که برای افزایش بهره‌وری و نظارت بر آن داشت، باعث افزایش ضریب بهره‌وری در سطح کلان و سوددهی شرکت‌ها و جلوگیری از ریخت‌وپاش‌های متعدد شرکت‌ها شد. در زمینه شرکت‌های دولتی، ساماندهی پرداخت‌ها به مدیران شرکت‌ها و همچنین در صندوق‌های تابع دولت انجام شد و شاهد جلوگیری از پدیده حقوق نجومی برای مسئولان شرکت‌ها از یک‌سو و حقوق پایین کارگران از سوی دیگر بودیم.