سرمقاله

سراب تحریم / میثم قهوه‌‍چیان

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • توسعه سامانه‌ صورتحساب همراه اول
  • حضور همراه اول در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۵
  • اطلاعیه ایرانسل درباره پیامک‌های سقف مصرف مجاز
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 30193  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 03 تیر 1403
    دستگیری ۱۱۵۶ سارق در کشور طی ۳ روز
    معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا از دستگیری ۸۴ مالخر و ۱۱۵۶سارق در اجرای اولین مرحله در طرح مبارزه با سرقت‌های خرد در کشور خبر داد. به گزارش ایسنا، سرهنگ محمدرضا اکبری با اشاره به اجرای اولین مرحله از طرح سراسری مبارزه با سرقت‌های خرد گفت: پیرو تدابیر ابلاغی مبنی بر اجرای طرح مبارزه با سرقت های خرد، مرحله اول این طرح در اواخر خرداد ماه سال جاری به مدت سه روز در استان‌های سراسر کشور اجرا شد.
    وی با بیان اینکه سرقت‌های خرد شامل وسایل و قطعات خودرو و داخل خودرو، پلاک اتومبیل و موتور، کش رو زنی، جیب بری و ... است، افزود: با تلاش کارآگاهان مبارزه با سرقت با اجرای این طرح ۱۱۵۶ سارق و ۸۴ مالخر اموال مسروقه دستگیر شده و بیش از ۲۲۰۰ فقره پرونده سرقت نیز کشف و ضبط شد.
    معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: طبق آمار کارشناسان طی سه ماه اول سال در مورد سرقت‌های خرد بیش از ۱۹ درصد در حوزه کشف به وقوع و حدود ۴۳ درصد در حوزه کشف به کشف در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش داشتیم.