کد خبر: 3038 | صفحه ۳ | جامعه | تاریخ: 20 دی 1401
توضیح رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در مورد اخراج دو استاد
رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران درباره قطع همکاری با دو نفر از اساتید این دانشکده و علت این تصمیم توضیحاتی را ارائه کرد. «غلامرضا جمشیدیها» رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران در خصوص اخبار مربوط به قطع همکاری این دانشکده با دو نفر از اساتید و علت این تصمیم توضیح داد: به طور کلی قطع همکاری که امری طبیعی است؛ ممکن است استادی مراحلی از کار را طی کند و در این مدت دانشگاه به این نتیجه برسد به دلایل مختلف میتواند با این استاد قطع همکاری کند.
رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران تصریح کرد: برخی اساتید در زمانی که استخدام شدند، در دولت قبل، بدون مراحل گزینش، برایشان حکم صادر کردهاند. ممکن است در مراحل گزینش که صلاحیت عمومی مدنظر است، دانشگاه به این نتیجه رسیده باشد که قطع همکاری با استادی داشته باشد، اما باز در این صورت هم استاد میتواند به دانشگاه اعتراض کند. جمشیدیها تاکید کرد: به هرحال استخدام مراحل خاص خودش را دارد. در برخی موارد گزینش اولیه در مورد برخی اساتید در وضعیت بیقانونی انجام شده و در آن زمان قواعد استخدام را رعایت نکردهاند و حالا میخواهند این کار را کنند.
او افزود: هر استادی یک صلاحیت علمی دارد و یک صلاحیت عمومی. این گزینش برای همه اساتید هست و وقتی کسی میخواهد هیات علمی شود چندین بار بررسی و گزینش میشود و صلاحیت علمی و عمومی او بارها مورد نظر قرار میگیرد. رئیس دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران ادامه داد: البته حکم این اساتیدی که به عنوان قطع همکاری نامشان مطرح شده، هنوز لغو نشده است و ۱۵ بهمن لغو میشود و اینکه میگویند سامانه استاد بسته شده هم درست نیست و سامانه آنها باز است. به نظر میرسد بیشتر خودشان و دانشجویان اخبار مربوط به این موضوع را به این شکل منتشر کردهاند.
رئیس دانشگاه علامه طباطبایی: ۱۰ دانشجوی ممنوعالورود داریم
رئیس دانشگاه علامهطباطبائی درباره شرایط دانشجویان ممنوعالورود در بازه زمانی امتحانات پایان ترم گفت: هیچ دانشجویی در روزهای برگزاری امتحانات، ممنوعالورود نیست. در مدت زمان دوره آموزش، از ورود برخی از دانشجویان ممانعت به عمل آمده بود. عبدالله معتمدی، ضمن بیان این مطلب، درباره آخرین وضعیت دانشجویان ممنوعالورود گفت: دانشگاه علامهطباطبائی حدود ۱۰ دانشجوی ممنوعالورود در زمان دوره آموزش داشت که امکان حضور در امتحانات به این افراد اطلاعرسانی شده است.
رئیس دانشگاه علامهطباطبائی درباره آییننامه جدید انضباطی دانشجویان اظهار کرد: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری همواره مرجع بازنگری و اصلاح آییننامه انضباطی دانشجویان است و هرگونه تغییرات را به دانشگاهها ابلاغ میکند. از سال ۱۳۷۴ تا به امروز، آییننامههای انضباطی با توجه به شرایط و اقتضائات زمانه در فرایندهای مختلف بازنگری شدهاند و تغییرات به دانشگاهها ابلاغ شده است.
تغییرات آییننامه انضباطی نادیده گرفتن حقوق دانشجو نیست
وی توضیح داد: تغییرات و بازنگری آییننامه انضباطی دانشجویان در این روزها نسبت به تغییرات گذشته متفاوت نیست و تغییراتی با توجه به شرایط صورت گرفته است. وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به عنوان مرجع بازنگری آییننامههای انضباطی، بار دیگر آییننامه انضباطی قبلی را بازنگری کرده است.
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با بیان اینکه تغییرات آییننامه جدید انضباطی دانشجویان، تغییرات ماهوی (تغییرات اساسی وبنیادین بر پایه داشتههای پیشین) اظهار کرد: دانشجویان میتوانند نسبت به رای کمیته بدوی اعتراض کنند. همچنین پس از صدور حکم تجدید نظر از حق اعتراض برخوردارند و اعتراض دانشجویان توسط هیئت مرکزی بررسی میشود.
معتمدی ادامه داد: تغییرات آییننامه انضباطی ماهوی و به آن معنا که حقوق دانشجو نادیده گرفته میشود، نیست. این طور به نظر میرسد، بازنگری آییننامه انضباطی برای رفع بروکراسیها و مسائلی که سرعت تصمیمگیریها را بیشتر میکند، مقداری متفاوت شده است.