سرمقاله

اراده مردم تعیین کننده است / جلال خوش‌چهره

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 30679  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 12 تی‍ 1403
    احسان حدادی رئیس فدراسیون دوومیدانی شد
    احسان حدادی به مدت چهار سال به عنوان رئیس فدراسیون دوومیدانی انتخاب شد. به گزارش ایسنا، مجمع انتخاباتی فدراسیون دوومیدانی در آکادمی ملی المپیک برگزار شد و در پایان این مجمع، احسان حدادی با ۴۰ رای برای چهار سال به عنوان رئیس فدراسیون دوومیدانی انتخاب شد. تعداد اعضای مجمع ۶۰ نفر بود. عباسعلی مدیح نیز ۱۷ رای داشت و روح‌الله عسگری به همراه مهران تیشه‌گران هرکدام یک رای داشتند. یک رای هم باطل اعلام شد.
    مهران تیشه‌گران، احسان حدادی، هاشم خزایی، مصطفی زرین افضل، هاشم صیامی، ایرج عرب، روح الله عسگری، و عباسعلی مدیح کاندیداهای نهایی ریاست فدراسیون بودند.
    در ابتدای مجمع ایرج عرب، هاشم خزایی و مصطفی زرین افضل انصراف دادند. هاشم صیامی هم از اعضای مجمع خواست تا به احسان حدادی رای بدهند و سپس انصراف داد.
    محمد شروین اسبقیان به عنوان نماینده وزارت ورزش و مناف هاشمی به عنوان نماینده کمیته ملی المپیک در این مجمع حضور داشتند.
    در پایان انتخابات، احسان حدادی از مجمع درخواست کرد که اعضای هیات رئیسه و بازرس فدراسیون در چند ماه آینده در مجمعی فوق‌العاده انتخاب شوند که اعضای مجمع رای موافق دادند.
    حسین مطیعی پیش از این سرپرستی فدراسیون دوومیدانی را برعهده‌ داشت.