سرمقاله

نامه ای به آقای رِئیس جمهور درمورد فرهنگ ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • بازدید معاون رئیس‌جمهوری از روند پیشرفت سامانه «فواد» در ایرانسل
  • درخشش بانوان هندبالیست ایران با حمایت ایرانسل در حضور رئیس‌جمهوری
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 31278  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 21 تیر 1403
    در جلسه مشترک پزشکیان با اعضای شورای نگهبان مطرح شد
    لزوم همکاری همه نهادها با رئیس‌دولت چهاردهم
    سخنگوی شورای نگهبان گفت: رئیس‌جمهور منتخب در جلسه امروز این شورا حضور یافت و بر ضرورت همکاری‌ و همدلی‌ بین دو نهاد ریاست‌جمهوری و شورای نگهبان برای پیشرفت ایران اسلامی تاکید شد.
    به گزارش ایرنا، «هادی طحان‌نظیف» عضو حقوقدان و سخنگوی شورای نگهبان گفت: مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور منتخب صبح امروز (چهارشنبه ۲۰ تیر ۱۴۰۳) در جلسه شورای نگهبان حضور یافت.
    طحان‌نظیف درباره این جلسه بیان داشت: در این جلسه دبیر و اعضای شورای نگهبان به رئیس‌جمهور منتخب تبریک گفتند و برای ایشان در انجام این مسئولیت خطیر آرزوی موفقیت کردند و اعضای شورا و رئیس‌جمهور منتخب در خصوص مسائل مختلف کشور گفت و گو و تبادل نظر کردند.
    وی با بیان این نکته که پیام این جلسه همدلی و همکاری بود، اظهار داشت: در این جلسه بر این نکته تاکید شد که اکنون آقای پزشکیان رئیس‌جمهور همه مردم ایران هستند و همه دستگاه‌ها و نهادها باید برای اداره کشور همکاری لازم را با ایشان داشته باشند.
    سخنگوی شورای نگهبان ابراز امیدواری کرد که با همکاری و همیاری همه مسئولان به خصوص رئیس‌جمهور منتخب، گام‌های مهمی برای پیشبرد مسائل کشور و پیشرفت ایران اسلامی برداشته شود.
    به گزارش ایرنا انتخابات چهاردهمین دوره ریاست‌جمهوری طی دو مرحله در روزهای ۸ و ۱۵ تیر ۱۴۰۳ برگزار شد که دکتر مسعود پزشکیان در مرحله دوم با کسب اکثریت آرا توانست به عنوان نهمین رئیس‌جمهوری اسلامی ایران برگزیده شود.