سرمقاله

در فضیلت گاهی خاموشی / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان فارس خبر داد: تدابیر ویژه ارتباطی در ورزشگاه پارس شیراز برای مسابقه فجر سپاسی و استقلال
  • تابلوهای تبلیغاتی مدرن که مشتری را به فروشگاه می ‌کشانند.
  • شرایط و قوانین ازدواج با اتباع خارجی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 33095  |  صفحه ۸ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 29 مرداد 1403
    دکتر اسلام کریمی مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد شد
    طی مصوبه هیئت مدیره و با حکم رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران، دکتر اسلام کریمی با حفظ سمت به عنوان مدیرعامل صندوق قرض الحسنه شاهد منصوب شد. به گزارش روابط عمومی، ظهر امروز پس از نشست فوق العاده هیئت مدیره صندوق قرض الحسنه شاهد طی مصوبه‌ای که منتج به صدور حکم توسط مهندس سعید اوحدی معاون محترم رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شد، دکتر اسلام کریمی با حفظ سمت به عنوان مدیرعامل صندوق منصوب شد.
    دکتر کریمی پیش از این به عنوان رییس هیئت مدیره و قبل‌تر از آن نیز به عنوان مدیرعامل مسئولیت مدیریت ارشد صندوق قرض الحسنه شاهد به عنوان بزرگ‌ترین صندوق قرض الحسنه تک شعبه‌ای کشور تحت نظارت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را بر عهده داشت.