سرمقاله

حل نسبی مشکلات اقتصادی انتظار عمومی از دولت / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بهترین هتل‌های جنوب ایران برای سفر‌های زمستانی
  • سنگ کیسه صفرا: از تشکیل تا درمان، همه آنچه باید بدانید
  • اکسل، سلاح مخفی مدیران و تحلیلگران: آموزش تکنیک‌های حرفه‌ای برای تصمیم‌گیری هوشمندانه
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 33471  |  صفحه ۹ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 06 شهریور 1403
    گام‌های بلند گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس برای بهبود مستمر و ارتقای بهره‌وری
    دومین گردهمایی شبکه نظام مدیریت عملکرد گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با موضوع تشریح الزامات و راهنمای خودارزیابی بر اساس مدل «PCSR» به‌منظور بهبود مستمر و ارتقای بهره‌وری و ایجاد توانمندی درونی گروه برگزار شد. به گزارش روابط‌عمومی شرکت صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس، پژمان رشیدپور، رئیس ارزیابی عملکرد و توسعه‌سازمانی این گروه در دومین گردهمایی شبکه نظام مدیریت عملکرد گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس که با موضوع تشریح الزامات و راهنمای خودارزیابی بر اساس مدل «PCSR» برگزار شد، اظهار داشت: حرکت به سمت ایجاد توانمندی درونی در شرکت‌های تابعه گروه در خصوص انجام فرایند خودارزیابی از اهداف این گردهمایی است.
    وی با اشاره به اینکه در مدل «PCSR»، هفت معیار با ۴۹ زیرمعیار وجود دارد که ارزیابی عملکرد یکی از این هفت معیار است، افزود: رهبری، توسعه چشم‌انداز و راهبرد، طرح‌ریزی، پشتیبانی، اجرا، کنترل و ارزیابی عملکرد معیارهای اصلی مدل «PCSR» است.
    رشیدپور پس از تشریح مفاهیم بنیادین این مدل تصریح کرد: برای ارزیابی عملکرد بخش‌های مختلف سازمان می‌بایستی علاوه بر تمرکز بر تحقق اهداف و برنامه‌ها، معیارهای ارزیابی را با تأکید بر انضباط برنامه‌ریزی سازمان  طرح‌ریزی کرد و در این خصوص تشریح مدل های بین المللی  انجام شد
    رشیدپور در ادامه نشست پس از مروری بر نقشه راه گسترش مدل «PCSR» و بهبود آن، خطوط راهنمای خودارزیابی بر اساس این مدل را تشریح کرد و بحث و تبادل نظر دراین‌خصوص انجام شد.
    دومین گردهمایی شبکه نظام مدیریت عملکرد گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس با موضوع تشریح الزامات و راهنمای خودارزیابی بر اساس مدل «PCSR» با مشارکت مدیران، کارشناسان و خبرگان منتخب ۲۱ شرکت از شرکت‌های تابعه گروه صنایع پتروشیمی خلیج‌فارس و همچنین اعضای تیم ارزیابی عملکرد بر اساس مدل «PCSR» تشکیل شد.