سرمقاله

حل نسبی مشکلات اقتصادی انتظار عمومی از دولت / سیف الرضا شهابی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • بلوک aac چیست؟
  • مسیر اصفهان به مشهد چقدر طول می‌کشد؟
  • معرفی بسته‌های ویژه رومینگ نوروزی همراه اول
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 33480  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 06 شهریور 1403
    دعوای وزیر تندرو نتانیاهو و رئیس شاباک بر سر توافق آتش‌بس
    وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به نمایندگی از حزب «عوتسما یهودیت» آگهی‌ای را علیه توافق مبادله اسرا با جنبش حماس در روزنامه‌های عبری منتشر و در آن به رئیس شاباک حمله کرد. به گزارش ایسنا، در آگهی منتشر شده توسط «ایتامار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی که شامل یک صفحه با تصویر «رونن بار» رئیس شاباک است، آمده است: «رونن بار در هفتم اکتبر شکست خورد و امروز نیز در حال سوق دادن اسرائیل به سمت فاجعه‌ای دیگر است.»
    طبق گزارش خبرگزاری سما، بن گویر نوشت: ما به یک معامله اشتباه و تحقیرآمیز نه می‌گوییم.
    این اظهارات پس از آن بیان شد که رونن بار اعلام کرد که موافق امضای توافق تبادل اسرا با جنبش حماس و آتش‌بس در نوار غزه است.
    وی همچنین در پیامی به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نسبت به حمایت نیروهای پلیس تحت امر بن گویر با «تروریسم یهودیان» علیه فلسطینی‌ها در کرانه باختری هشدار داده بود.