سرمقاله

تعطیلی مرکزاسلامی هامبورگ درمتن آزادی غربی! / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 33678  |  صفحه ۹ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 10 شه‍ 1403
    املاک مازاد بانک شهر در مزایده عمومی به فروش می رسد
    مدیریت امور املاک و مستغلات بانک شهر، از فروش املاک تجاری، اداری، مسکونی و زمین این بانک در شهرهای مختلف به صورت نقد، نقد و اقساط از طریق اعطای تسهیلات و ... خبر داد. به گزارش روابط عمومی بانک شهر، مدیریت امور املاک و مستغلات بانک شهر اعلام کرد: در راستای اجرای قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و سیاست های ابلاغی بانک مرکزی، این بانک در نظر دارد تعدادی از املاک مازاد بر نیاز خود را در مزایده عمومی تا 10 شهریورماه 1403 به فروش رساند.
    علاقه مندان می توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی و هماهنگی برای بازدید از محل و دریافت اوراق مزایده و تسلیم پیشنهادها همه روزه از ساعت 9 صبح الی 14 به استثناء ایام تعطیل رسمی به نشانی: : تهران، خیابان ولیعصر(عج)، بالاتر از میرداماد، خیابان شهید ستاری، نبش خیابان مدیر، پلاک 2، طبقه اول ، واحد 4 شرکت مسکن و عمران تجارت آتیه کیش(کارگزار فروش) مراجعه و یا با شماره 88654581 – 88654582 – 09101544399-09010480693 تماس حاصل نمایند.
    آخرین مهلت شرکت در مزایده و تحویل پاکت های پیشنهاد قیمت، روز شنبه (10 شهریورماه) تا ساعت 14 و تحویل پاکت های پیشنهاد قیمت صرفاً در نشانی دفتر کارگزار می باشد.
    ضمنا متقاضیان جهت دریافت اوراق مزایده (با پرداخت هزینه مربوطه) می توانند به نشانی: tejaratatiyekish.com مراجعه نمایند.