سرمقاله

تعطیلی مرکزاسلامی هامبورگ درمتن آزادی غربی! / محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • معرفی ۱۰ اثر ماندگار تاریخی ایران که ثبت جهانی یونسکو شده اند
  • معرفی ویسمن بزرگترین تولید کننده چیلر در ایران
  • معرفی انواع دیوارپوش جدید
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 33691  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 10 شهریور 1403
    عراقچی:
    روابط با شورای همکاری خلیج فارس باید وارد مرحله جدیدی از درک متقابل شود
    «جاسم محمد البدیوی» دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس طی تماس تلفنی با «سیدعباس عراقچی»، انتخاب وی به عنوان وزیر امور خارجه کشورمان را تبریک گفت و درخصوص راه‌های همکاری و ارتقای روابط میان جمهوری اسلامی ایران و شورای همکاری خلیج فارس گفت‌وگو و تبادل نظر کرد.
    به گزارش ایسنا، دبیرکل شورای همکاری با تاکید بر اهمیت جایگاه جمهوری اسلامی ایران در ارتقای صلح و ثبات در منطقه، خاطر نشان کرد، اعضای شورای همکاری خلیج فارس علاقه‌مند به مشورت و تعامل با جمهوری اسلامی ایران در خصوص چالش‌های بزرگ منطقه هستند.
    عراقچی نیز ضمن تشکر از تبریک دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس تاکید کرد جمهوری اسلامی ایران علاقه‌مند است روابط دوستانه و برادرانه خود با شورای همکاری خلیج فارس و اعضای آن را ارتقا بخشیده و بر این اعتقاد است که روابط میان ایران و شورای همکاری باید وارد مرحله جدیدی از درک متقابل و همکاری شود.