صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • کاربرد دستگاه فیلتر پرس در صنایع و معادن
  • سولین بازار چطور اعتماد مشتریان آنلاین را جلب کرد؟
  • اعطای بورسیه تحصیلی همراه اول به نخبگان رشته‌های منتخب در چهار دانشگاه برتر کشور
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 34196  |  صفحه ۶ | ایران زمین  |  تاریخ: 24 شهریور 1403
    با هدف پاسخگویی مناسب جمعیت هلال‌احمر
    برنامه پاسخ به زلزله احتمالی پایتخت برگزار شد
    نشست اطلاع‌رسانی برنامه پاسخ به زلزله احتمالی کلانشهر تهران با حضور مسئول پدافند غیرعامل جمعیت هلال‌احمر برگزار شد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، نشست اطلاع‌رسانی برنامه پاسخ به زلزله احتمالی کلانشهر تهران با حضور مسئول پدافند غیرعامل جمعیت هلال‌احمر در استان فارس برگزار شد.
    حسین درویشی مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر فارس، گفت: نشست اطلاع رسانی برنامه پاسخ به زلزله احتمالی کلانشهر تهران با هدف پاسخگویی مناسب جمعیت هلال‌احمر در زلزله احتمالی این کلانشهر در شیراز تشکیل شد.
    وی با بیان اینکه شهر تهران از نظر جغرافیایی دارای ویژگی‌های خاصی است، افزود: استان فارس به عنوان مسئول پهنه جنوب و استان معین منطقه ۱۹ تهران باید بتواند در مواجهه با زلزله در این کلانشهر بهترین پاسخگویی را داشته باشد.
    درویشی ادامه داد: در این نشست که با حضور دکتر مرتضی مرادی پور، مسئول پدافند غیرعامل جمعیت هلال‌احمر کشور برگزار شد، نقش و شرح وظایف استان فارس به عنوان مسئول پهنه جنوبی و استان معین در منطقه ۱۹ مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و ضمن آشنایی بیشتر معاونین، مدیران ستادی و رؤسای شعب با وظایف خود در پاسخ به این رویداد، پرسش و پاسخ‌هایی نیز در این زمینه مطرح شد.
    وی تصریح کرد: برنامه پاسخ به زلزله احتمالی کلانشهر تهران به منظور پاسخگویی بهتر به حوادث و بحران‌های احتمالی ناشی از وقوع این حادثه است و آمادگی لازم برای ارائه خدمات امدادی و درمانی بر مدار قوانین ذکر شده از دیگر موارد طرح شده در این نشست بود.