صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در گفت‌وگو با «سنا» تشریح کرد ۲ محور تدابیر سازمان بورس برای حمایت از بازار سهام/ صندوق‌های توسعه و تثبیت بازار به‌عنوان خط اول حمایت تقویت می‌شوند
  • درخشش «ثروت‌آفرین تمدن» در رقابت با شاخص‌های بازار
  • سرآمدان ۴، گامی دیگر در مسیر ارتقای شایستگی‌های حرفه‌ای در بیمه سرمد
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 36364  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 02 آبان 1403
    نجاتگران و درجه‌داران ایثار هلال احمر استخدام می‌شوند
    رئیس جمعیت هلال احمر گفت: نجاتگران و درجه‌داران ایثار هلال احمر به‌زودی استخدام می‌شوند. پیرحسین کولیوند در گفت وگو با ایسنا درباره ساماندهی نیروهای داوطلب گفت: بیشتر امدادگران جمعیت هلال احمر، همانگونه که از اسمشان مشخص است، داوطلب هستند اما برای ساماندهی نیروهای نجاتگر و درجه داران ایثار اقدامات خوبی انجام شده است.
    وی افزود: در حال حاضر فاز اول انجام شده و تعدادی از این عزیزان استخدام شده‌اند. در فاز بعدی نیز، همه این عزیزان استخدام می‌شوند و از شرایط حقوق و بیمه بهره‌مند خواهند شد.
    رئیس جمعیت هلال احمر ادامه داد: البته باید به این نکته توجه داشت که همه داوطلبان ما که در عملیات ها حضور دارند، بیمه هستند و از این منظر مشکل خاصی وجود ندارد.
    کولیوند گفت: فاز بعدی استخدام ها به زودی انجام می شود وشرایط کاری این عزیزان بهبود پیدا می‌کند.