صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 36390  |  صفحه ۹ | تولید و تجارت  |  تاریخ: 02 آب‍ 1403
    برای شرکت در طرح عرضه خودروهای وارداتی
    مهلت وکالتی کردن حساب مشتریان بانک رفاه کارگران تمدید شد
    به دنبال تمدید مهلت شرکت در طرح عرضه خودروهای وارداتی، مشتریان بانک رفاه کارگران می‌توانند نسبت به وکالتی کردن حساب‌های خود به منظور شرکت در این طرح اقدام کنند.
    به گزارش روابط عمومی بانک رفاه کارگران، مهلت وکالتی نمودن حساب جهت شرکت در این طرح تا ساعت12:00 روز شنبه ۵ آبان ماه 1403 تمدید شد و مشتریان متقاضی شرکت در طرح می‌توانند به صورت غیرحضوری از طریق مراجعه به سامانه محور به نشانی https://mehvar.rb24.ir و سامانه‌های "فرارفاه" و "رفاه‌پلاس" موبایل بانک رفاه و مراجعه حضوری به شعب بانک در سراسر کشور نسبت به وکالتی کردن حساب های خود (با رعایت حداقل مانده حساب ۵ میلیارد ریال) اقدام کنند. 
    مشتریان بانک رفاه کارگران می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این طرح و نحوه شرکت در آن به شعب این بانک در سراسر کشور مراجعه و یا با مرکز ارتباط با مشتریان بانک (فراد) به شماره 8525 – 021 تماس حاصل کنند.