سرمقاله

بودجه 1404، تورم بیشتر و رشد اقتصادی کمتر ‪/‬ مرتضی عزتی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • پیشرفت چشمگیر در مسیر راه‌اندازی؛ بخار فشار بالا وارد مجتمع پتروشیمی صدف خلیج‌فارس شد
  • نقش‌آفرینی همراه اول در کاهش ناترازی انرژی با تکیه بر فناوری و داده
  • همراه اول میزبان مدیران نفت و گاز کشور؛ پیوند هوشمند ارتباطات و انرژی برای تحول دیجیتال
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 36549  |  صفحه ۱۱ | ایران و جهان  |  تاریخ: 06 آبان 1403
    اعلام همبستگی اردوغان با ایران
    رئیس جمهور ترکیه در پی حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به ایران، همبستگی خود با این کشور را اعلام کرد.
    به گزارش ایسنا، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه با ایران به دلیل حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به مواضع نظامی ایران، اعلام همبستگی کرد.
    رئیس‌جمهور ترکیه همچنین گفت رژیم صهیونیستی با حمایت غرب در تلاش است تا درگیری منطقه‌ای را شعله‌ور کند.
    اردوغان گفت: مهم است که در تله اسرائیل و حامیان آن نیفتیم. رویکرد اسرائیل قطعا شکست خواهد خورد و اسرائیل به هیچ چیزی نخواهد رسید.
    قرارگاه پدافند هوایی ایران بامداد روز شنبه در یک اطلاعیه تصریح کرد که با وجود هشدارهای قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده است.