کد خبر: 36876 | صفحه ۷ | ایران زمین | تاریخ: 12 آبان 1403
زاهدان محمد شکوهی فر:
رکورد جوجه ریزی در مرغداری های سیستان وبلوچستان از ۱۵ میلیون قطعه فراتر رفت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان صبح امروز در نشست ستاد هماهنگی امنیت غذایی کشور گفت : برای دستیابی به افزایش تولید
با همت پرورش دهندگان مرغ گوشتی ،از ابتدای سال جاری تا به امروز در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی استان تعداد ۱۵ میلیون و ۱۴۸هزار و ۱۶۴ قطعه جوجه ریزی انجام شده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته است.
علیرضا دهمرده افزود با این میزان جوجه ریزی، بیش از ۲۷ هزار تن گوشت مرغ تولید و به بتدریج به بازار مصرف عرضه شده است.
وی تصریح کرد در مهر ماه امسال ۲ میلیون و ۵۹۷ هزار و ۵۷۶ قطعه جوجه ریزی در واحدهای صنعتی پرورش مرغ گوشتی شده که ۳۹۸ هزار قطعه بالاتر از تعهد به وزارت جهادکشاورزی بوده و ۳۶ درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل داشته است
گفتنی است :در سال ۱۴۰۲ تعداد ۲۴ میلیون قطعه جوجه ریزی در واحدهای مرغداری گوشتی استان انجام شده که با این میزان جوجه ریزی ۴۱ هزار تن گوشت مرغ از واحدهای صنعتی و ۴۵۰۰ تن از مرغداریها بومی ، مجموعا ۴۵۰۰۰ تن گوشت مرغ در استان تولید و به بازار مصرف ارائه گردید.