سرمقاله

فرهنگ عمومی ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • حضور ایرانسل در تلکام ۱۴۰۳ با شعار جریانی به سوی هوشمندی
  • آغاز طرح زمستانی «ایرانسل‌من»
  • بسته تخفیفی ایرانسل به مناسبت روز مادر و روز پدر
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 37282  |  صفحه ۶ | حوادث  |  تاریخ: 17 آبان 1403
    مدیرعامل تامین سرمایه دماوند:
    تامین نیاز سرمایه گذاران با نگاه ویژه به نسل جدید نهادهای مالی (نئوبروکرها)
    میثم فدایی مدیرعامل تامین سرمایه دماوند گفت: صندوق طلایی که در ابتدا هیچ ارزشی نداشت، اکنون به دارایی ۱.۱ میلیارد دلار رسیده است. این صندوق به عنوان یک ابزار قابل رقابت در بازار سرمایه شناخته می‌شود که از نظر امنیت و اعتماد در خرید و فروش و قیمت‌گذاری طلا، جایگاه ویژه‌ای دارد.
    فدایی در نمایشگاه کیش اینوکس۲۰۲۴ بیان کرد: در یک تجربه در آی وی شاپ، یک فرد اعلام کرد که یونیت صندوق دارد و به همین دلیل، اقدام به ساخت کارت اعتباری با اعتباردهی بر اساس یونیت‌های خود کردند. این کارت به سرعت مورد تأیید بانک ایران ونزوئلا قرار گرفت و یکی از محبوب‌ترین خدمات در آی دی شاپ شد.
    وی افزود: نکته‌ای که مطرح شد، ضرورت ورود به حوزه محصولات جدید است. در پنج سال اخیر، روند رشد تکنولوژی‌ها به سرعت افزایش یافته است. به عنوان مثال، در ایالات متحده، حجم دارایی بروکرها از ۳ میلیارد یورو در سال ۲۰۱۸ به بیش از ۲۷۰ میلیارد یورو رسیده است. همچنین، در اتحادیه اروپا، حجم نقره‌ها از یک میلیارد یورو به بالای ۱۵۰ میلیارد یورو افزایش یافته است. در چین نیز دارایی‌ها به ۷۵ میلیارد یورو رسیده است.
    فدایی ادامه داد: استفاده از نئو بروکرها در سال ۲۰۱۸ کمتر از یک درصد بود و در سال ۲۰۲۳ به ۱۰ درصد افزایش یافته است. در آمریکا، این رقم از ۳ درصد به ۲۳ درصد رسیده است.
    نئو بروکرها در بازار سرمایه نقش مهمی در تجهیز و تخصیص منابع ایفا می‌کنند و بزرگترین صندوق بازار به صورت غیرمتمرکز و بدون نیاز به شعبه‌های زیاد فعالیت می‌کند.
    مدیرعامل تامین سرمایه دماوند تاکید کرد: اگر نهادهای مالی و قانون‌گذاران رویکرد خود را تغییر دهند و از تمرکز بر نیروی انسانی به سمت دارایی محور حرکت کنند، می‌توانند به بهبود خدمات و کاهش هزینه‌ها دست یابند.
    وی با اشاره به نئو بروکرها به عنوان نسل جدید نهادهای مالی تاکید کرد: با افزایش رقابت‌پذیری،می توان به نیازهای واقعی کاربران و سرمایه‌گذاران پاسخ داد.
    در چنین شرایطی این نهادها به جای تمرکز بر تعداد زیاد نیروی انسانی و سرمایه بالا، بر اساس نیاز واقعی مشتریان خدمات ارائه خواهند داد.
    مدیرعامل تامین سرمایه دماوند همچنین به تجربیات موفق استارتاپ‌ها در شناسایی نیازهای واقعی مردم و ایجاد سیستم‌های تکنولوژیک اشاره کرد و افزود: امید می رود که نهادهای مالی بازار سرمایه نیز بتوانند با تغییر در نوع نگرش و ارائه محصولات مبتنی بر تکنولوژی، به رشد و پیشرفت در این حوزه کمک کنند.