سرمقاله

شکاف گفتمانی با نسل جدید / ژوبین صفاری

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • جراحی بینی - میزان تغییر چهره بعد از عمل بینی + هزینه و مراقبت های لازم
  • بهترین نکات برای خرید لنت ترمز پژو 206 تیپ 2 از فروشگاه لنتام با کیفیت فوق‌العاده
  • فیبرنوری ایرانسل به ۱۲۰مین شهر رسید
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 38022  |  صفحه ۲ | سیاست روز  |  تاریخ: 30 آبان 1403
    کمیسیون تلفیق تصویب کرد
    هزینه آب، برق و گاز کلیه واحدهای آموزشی و پرورشی در سال آینده رایگان می‌شود
    سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: کمیسیون تلفیق تصویب کرد که هزینه آب، برق و گاز کلیه واحدهای آموزشی و پرورشی تا سقف الگوی مصرف، رایگان شد.
    به گزارش ایسنا، رحیم زارع در توضیح جلسه صبح امروز کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴ گفت: با توجه به خبر افزایش قیمت خودروهای داخلی، کمیسیون در ابتدای این جلسه، پیشنهاد کاهش تعرفه واردات خودروهای نو از ۸۰ به ۶۰ را مورد بررسی قرار داد اما به دلیل اینکه این موضوع یک بار در صحن کمیسیون مورد بررسی قرار گرفته بود، ایراد آیین نامه‌ای داشت؛ ان‌شاءالله این موضوع در صحن مجلس مورد پیگیری قرار خواهد گرفت و تصویب می‌شود.
    وی در ادامه گفت: کمیسیون تلفیق تصویب کرد که هزینه آب، برق و گاز کلیه واحدهای آموزشی و پرورشی تا سقف الگوی مصرف، رایگان شود.‌ همچنین حقوق گمرکی واردات اسباب بازی‌های خارجی ۲ درصد افزایش پیدا کرده تا برای حمایت از تولید محتوای فرهنگی هزینه شود.
    زارع اضافه کرد: همچنین کمیسیون تصویب کرد ۸۰ هزار میلیارد تومان از محل فروش سهام شرکت‌های دولتی جهت تادیه بدهی های وزارت بهداشت اعم از اشخاص دولتی و غیر دولتی حقیقی و حقوقی هزینه شود.
    سخنگوی کمیسیون تلفیق خاطرنشان کرد: با تصویب کمیسیون، نیروی انتظامی برای واردات ۴۰۰۰ خودرو در سقف ۱۰ هزار میلیارد تومان، از حقوق ورودی و سود بازرگانی معاف می‌شود. واردات ۳۵۰۰ دستگاه آمبولانس نیز از پرداخت حقوق ورودی و عوارض گمرکی معاف خواهد شد.
    زارع افزود: کمیسیون در مصوبه دیگری وزارت جهاد کشاورزی را مکلف کرد تا اموال غیرمنقول و مازاد خود را تا سقف ۵۰ هزار میلیارد تومان به فروش برساند و ۸۰ درصد آن را در صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی و ۲۰ درصد آن را در بانک کشاورزی جهت ارائه تسهیلات، اختصاص دهد.
    وی در پایان بیان کرد: کمیسیون به وزارت راه و شهرسازی اجازه داد تا سقف ۳۰ هزار میلیارد تومان از طریق شرکت مادر تخصصی و سازمان ملی زمین و مسکن برای تکمیل زیرساخت‌ها و تکمیل واحدهای مسکن مهر هزینه کند.