سرمقاله

منطق ِ فهم ِ نسل جوان ایران/ محمدعلی نویدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 38134  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 01 آذ 1403
    ۱۷۵ برنامه به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج در چناران اجرا می‌شود
    فرمانده ناحیه مقاومت بسیج چناران از اجرای ۴۷ عنوان و ۱۷۵ برنامه در شهرستان چناران به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج خبر داد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ محمود حامد در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه اظهار کرد: چهل و پنجمین سالگرد هفته بسیج با شعار بسیج با مردم و برای مردم آغاز خواهد شد.
    فرمانده ناحیه مقاومت بسیج چناران با اشاره به منویات مقام معظم رهبری گفت: بسیجی سینه خود را سپر انقلاب خواهد کرد لذا این روحیه باعث می‌شود تا این عزیزان خود را با شرایط موجود تطبیق دهند.
    وی از شاخص ترین این برنامه‌ها از برگزاری رزمایش «الی بیت‌المقدس ۱۵» طی سه روز در سطح استانی و شهرستانی یاد و خاطرنشان کرد: در روز آدینه تجمع بسیجیان در محل مصلی اقتدار بسیج به تصویر کشیده می‌شود و در ادامه در آئین نماز عبادی، سیاسی جمعه این شکوه دو چندان خواهد شد.
    حامد بیان کرد: دیدار با خانواده معظم شهدا، در قالب ۱۶ برنامه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را یادآوری خواهد کرد.
    فرمانده ناحیه مقاومت بسیج چناران توزیع بسته‌های معیشتی در بین خانواده‌های معسر، مرمت و افتتاح خانه نیازمندان در امر محرومیت زدایی را گام‌های مؤثری در این زمینه برشمرد.
    وی از برپایی نمایشگاه عرضه مستقیم کالا خبر داد تا مردم بتوانند کالاهای مورد نیاز خود را با کیفیت و قیمت مناسب تهیه نمایند. حامد تصریح کرد: در کارگاه‌های آموزشی تحکیم بنیان خانواده، فرزند پروری، ازدواج آسان و… به علاقمندان، خدمات مشاوره‌ای متنوعی ارائه خواهد شد.
    فرمانده ناحیه مقاومت بسیج چناران همایش پیاده روی خانوادگی، مسابقات ورزشی، مسابقات بومی، محلی، جشنواره غذا روحیه نشاط و شادابی را به افراد جامعه تزریق خواهد کرد.