سرمقاله

در ایران همیشه دیر می‌شود ‪/‬ پیمان مولوی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • تأیید قاطع سهامداران؛ مهر تأیید بر کارنامه مالی ۱۴۰۴ بیمه سرمد
  • منجیل در ترازوی تمدن؛ ارزش‌گذاری ۴.۲ هزار میلیارد تومانی برای بزرگ‌ترین نیروگاه بادی ایران
  • درخشش سرمد در مسیر سودآوری؛/ تحقق سودآوری با جهش چشمگیر ۳۷۰ درصدی سود انباشته
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 3822  |  صفحه ۸ | بازار و سرمایه  |  تاریخ: 03 به‍ 1401
    قهرمانان بیمه تعاون در مسیر کسب مدال کاراته اوپن پاریس
    مهدی خدابخشی و صالح اباذری، قهرمانان تیم بیمه تعاون به ترتیب راهی دیدار نهایی و رده بندی مسابقات اوپن پاریس 2023 شدند. به گزارش روابط عمومی بیمه تعاون به نقل از فدراسیون کاراته، مسابقات اوپن پاریس 2023 روز جمعه با حضور مهدی خدابخشی، صالح اباذری و سجاد گنج زاده از تیم بیمه تعاون آغاز شد.
    در این مسابقات مهدی خدابخشی در وزن 84- با پنج پیروزی برابر حریفان خود مقتدرانه راهی دیدار فینال شد تا روز یکشنبه برای کسب نشان طلا مقابل سایباک عبدالسلم از فرانسه به رقابت بپردازد.
    صالح اباذری دیگر کاراته کای تیم بیمه تعاون هم در وزن 84+ با سه پیروزی و یک شکست راهی دیدار رده بندی شد تا برای کسب نشان برنز روز یکشنبه مقابل بوکتان‌ سریکس از بوسنی به روی تاتامی برود.
    سجاد گنج زاده نیز دیگر نماینده تیم بیمه تعاون در این وزن بود که مقابل هوکین دایخی از فرانسه نتیجه را واگذار کرد و از دور رقابت ها کنار رفت.