سرمقاله

اقتصاد و دغدغه های ذهنی / آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • رونمایی از ۸۶ امین سایت 5G همراه اول در استان مازندران توسط وزیر ارتباطات
  • تحول دیجیتال در صنعت انرژی با حضور ایرانسل در نمایشگاه نفت، گاز و پتروشیمی
  • با خدمات تخصصی کامپوزیت دکتر نوربخش، لبخندتان را متحول کنید
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 38552  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 08 آذر 1403
    حدود ۲۵ درصد از دانشجویان علوم پزشکی نیازمند خدمات بهداشت روان هستند
    مدیر مرکز مشاوره و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایلام از نیازمندی ۱۵ تا ۲۵ درصدی دانشجویان علوم پزشکی به خدمات مشاوره، روانشناسی و مددکاری اجتماعی خبرداد.
    «زهره داودیان» در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: اکثر دانشجویان در برهه‌ای از دوران تحصیل خود با مشکلات و آسیب‌های اجتماعی مواجه می‌شوند که بخش اعظمی از این دانشجویان این دوره را با موفقیت پشت سر می‌گذارند اما گروهی از دانشجویان که حدود ۱۵ تا ۲۵ درصد جامعه دانشجویی را تشکیل می‌دهند به‌صورت شدید درگیر این آسیب‌ها شده و برای خروج از این بحران نیازمند کمک و حمایت بیشتری نسبت به سایرین هستند.
    وی افزود: این حمایت‌ها می‌تواند شامل جلسات مشاوره، روان‌شناسی و روان‌درمانی و در صورت نیاز ارجاع به روانپزشک و مصرف دارو باشد.
    وی در خصوص انواع آسیب‌های اجتماعی که گریبان‌گیر دانشجویان می‌شوند گفت: این آسیب‌ها شامل آسیب‌های تحصیلی مثل افت وضعیت تحصیلی و بی‌انگیزگی نسبت به تحصیل، آسیب‌های روانی مثل افسردگی، اضطراب و استرس و همچنین دسته‌ای از آسیب‌های روانی با عنوان آسیب‌های روانی و اجتماعی مثل اعتیاد به مصرف مواد مخدر و الکل هستند.
    داودیان ادامه داد: گاهی اوقات دانشجویان در معرض چندین آسیب اجتماعی قرار می‌گیرند و هرکدام از این آسیب‌ها زمینه ابتلا به آسیب دیگر را افرایش می‌دهند برای مثال می‌توان دانشجویی را در نظرگرفت که دچار افت تحصیلی شده است و به تبع آن دچار افسردگی شده است و احتمال اعتیاد به مصرف مواد مخدر در این فرد افزایش پیدا کرده است.