سرمقاله

رنگ پزشکیان در دولت رنگین کمان ؟ ‪/‬ محمدعلی وکیلی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • گلدیران با برند جی پلاس در نمایشگاه لوازم خانگی مشهد؛ ترسیم افق توسعه در زنجیره ارزش صنعت
  • شفاف‌سازی هلدینگ خلیج‌فارس: عینک محافظ کارکنان خریداری نشده، صرفا از منابع مختلف استعلام قیمت شده
  • حضور همراه اول در دوازدهمین نمایشگاه الکامپ و دولت هوشمند مازندران
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 38583  |  صفحه ۱  |  تاریخ: 10 آذر 1403
    گزارش وزیر خارجه سوریه به عراقچی درباره آخرین وضعیت میدانی در شمال این کشور
    سید عباس عراقچی، فعال شدن مجدد گروه‌های تروریستی در سوریه را طراحی آمریکایی-صهیونیستی متعاقب شکست‌های رژیم صهیونیستی از مقاومت در لبنان و فلسطین خواند و بر تداوم حمایت تهران از دولت، ملت و ارتش سوریه برای مبارزه با تروریسم تاکید ‌کرد.
    به گزارش ایسنا، سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران ظهر امروز در تماس تلفنی با «بسام صباغ» وزیر امور خارجه سوریه، در مورد آخرین تحولات سوریه و منطقه رایزنی و تبادل نظر کرد.
    وزیر امور خارجه سوریه گزارشی از وضعیت میدانی در منطقه شمال این کشور پس از حملات گروه‌های تروریستی ارائه و تاکید کرد که دولت و ملت سوریه با تمام توان در برابر حملات گروه‌های تروریستی ایستاده و همچون گذشته تروریست‌ها و حامیان آنها را در رسیدن به اهداف شیطانی‌شان ناکام خواهد گذاشت.
    عراقچی فعال شدن مجدد گروه‌های تروریستی در سوریه را طراحی آمریکایی- صهیونیستی متعاقب شکست‌های رژیم صهیونیستی از مقاومت در لبنان و فلسطین خواند و بر تداوم حمایت جمهوری اسلامی ایران از دولت، ملت و ارتش سوریه برای مبارزه با تروریسم و حراست از امنیت و ثبات منطقه‌ای تاکید ‌کرد.