صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • وزیر ارتباطات: تجربه بین‌المللی و بومی ایرانسل عامل بهبود خدمات اداری به مردم می‌شود
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • معرفی بهترین انواع یونیت دندانپزشکی ایرانی
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 39241  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 21 آذر 1403
    استان کرمانشاه با توجه به‌ میزان مناسب زمان تابش خورشید و زاویه تابش،
    از ظرفیت بسیار خوبی
    برای استفاده از نور خورشید برای تولید برق برخوردار است
    کرمانشاه – کرمی – ابتکار
    استاندار کرمانشاه گفت: با توجه شرایط بسیار مناسب استان در حوزه بهره‌مندی از انرژی خورشید و باد، باید اجرای طرح‌های تولید برق از انرژی‌های تجدیدپذیر با اولویت دنبال شود.
    دکتر منوچهر حبیبی در نشست مدیریت انرژی استان که با هدف توزیع مناسب انرژی بویژه گاز و برق در فصل سرما برگزار شد، عنوان کرد: حوزه تولید استان با تلاش بسیار به این سطح کنونی رسیده و لازم است از هرگونه اخلال در روند کار واحدهای تولیدی پرهیز کنیم.
    وی افزود: ۲۲۰۰ مگاوات برق در استان تولید می‌شود و میزان مصرف استان زیر هزار مگاوات است که این یک ظرفیت مناسب محسوب می‌شود.
    وی ادامه داد: فراهم کردن زمینه انجام سرمایه گذاری‌های بزرگ معمولاً زمان بر است و باید در کنار این تلاش‌ها، از واحدهای تولیدی بزرگ استان به شکل مناسبی حمایت کنیم و
    با تاکید بر اینکه رونق اقتصاد و اشتغال محصول یک تولید فعال و پویا است، عنوان کرد: این نشست با مدیران حوزه انرژی و صنعت استان هم با هدف یافتن راهکاری برای فراهم کردن بسترها برای تداوم تولید و اشتغال در استان برگزار شده است.
    حبیبی با تاکید بر ضرورت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر در استان، عنوان کرد: استان کرمانشاه با توجه به‌ میزان مناسب زمان تابش خورشید و زاویه تابش، از ظرفیت بسیار خوبی برای استفاده از نور خورشید برای تولید برق برخوردار است.
    وی گفت: در کنار تسهیل در روند طرح‌های در دست اجرا باید بسترهای انجام سرمایه‌گذاری های بزرگ در حوزه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر را فراهم کنیم.
    به نقل از روابط عمومی استانداری، در این نشست که با حضور مدیران شرکت‌های گاز، برق، برق منطقه‌ای و صنعت، معدن و تجارت استان برگزار شد، تکالیف دستگاه‌های مختلف جهت دسترسی مناسب مردم به انرژی و کاهش قطعی‌ها، حمایت از بخش تولید و صنایع استان با تامین مناسب انرژی و پیگیری برخی موانع از مرکز مشخص شد.