سرمقاله

کسب و کار و فرهنگ ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • نگاهی به عملکرد «تابش تمدن» با ۳ معیار کلیدی
  • بیست و ششم بهمن، آغاز عملیات بارگیری جکت چهار پایه سکوی سرچاهی WHP-1 میدان مشترک با عربستان در کمتر از 18 ماه گذشته سه جکت رول آپ، سه جکت بارگیری و دو جکت نصب گردید
  • قیمت درب آکاردئونی – لیست قیمت به روز
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 39936  |  صفحه ۳ | جامعه  |  تاریخ: 06 دی 1403
    گروه سنی عجیب که رکورددار مقصران تصادف هستند
    رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران به تحلیل تصادفات پاییز از ابعاد مختلف پرداخت.
    به گزارش برنا، رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ سرهنگ جوانبخت در خصوص آمار مقصران در تصادفات پایتخت بر اساس گروه سنی گفت: رتبه اول بین سن ۲۵ تا ۳۵ سال با ۳۷ درصد، ۳۵ تا ۴۵ سال با ۳۰ درصد، ۴۵ تا ۶۰ سال با ۲۳ درصد و بالای ۶۰ سال با ۹ درصد است. تصادفات زیر ۱۸ سال نیز ۱ درصد بوده است که امیدواریم شاهد رانندگی افراد زیر سن قانونی دریافت گواهینامه نباشیم.
    وی ادامه داد: متأسفانه تعداد ۶۵ نفر متوفی داشته‌ایم که این تعداد بر اثر تصادفات جان خود را از دست داده‌اند. در این آمار سهم خودرو‌ها ۷۱ درصد، موتورسواران ۱۱ درصد، وانت بار ۷ درصد و کامیون‌ها ۴ درصد بوده است که سواری‌ها جایگاه اول را به خود اختصاص داده‌اند.
    رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از رانندگان خواست در حین رانندگی تمام حواس و توجه خود را به رانندگی معطوف داشته و از انجام هرگونه اقدام و حرکاتی که باعث حواس پرتی آنان گردد جدا خودداری نمایند تا شاهد بروز اینگونه حوادث در سطح معابر نباشیم.