سرمقاله

هوای پاکم آرزوست ‪/‬ آرین احمدی

مشاهده کل سرمقاله ها

صفحات روزنامه

اخبار آنلاین

  • مقایسه قطعات بدنه سمند با دیگر خودروهای بازار
  • برگزاری کنفرانس مدیریت فناوری و نوآوری با حمایت همراه اول
  • پروژه آمبولانس متصل در هفدهمین کنگره طب اورژانس ایران رونمایی می‌شود
  • مشاهده کل اخبار آنلاین

    کد خبر: 40863  |  صفحه ۵ | جهان ورزش  |  تاریخ: 20 دی 1403
    «عباس‌آباد» بهشهر مانند بچه ‌بی‌شناسنامه است
    ایسنا/مازندران شهردار بهشهر با بیان این که خودم را به‌عنوان یک فعال دغدغه‌مند توسعه شهر می‌شناسم، درباره طرح جامع بهشهر گفت: شورای برنامه‌ریزی استان در سال ۱۳۹۹ مصوبه‌ای مبنی بر بازنگری حریم شهر برای شناسنامه‌دار کردن عباس‌آباد داشت، چراکه عباس‌آباد مانند بچه یتیمی است که شناسنامه ندارد.
    مدت کوتاهی از انتشار خبر الحاق احتمالی عرصه باغ جهانی «عباس‌آباد» بهشهر به حریم این شهر تاریخی گذشته و باتوجه به قرارگیری آن در قلب جنگل‌های هیرکانی، اکنون این الحاق با مخالفت گسترده برخی متخصصان و فعالان حوزه‌های میراث، شهرسازی و محیط‌زیست روبرو است.
    یک سوی این ماجرا وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و آن سو؛ شهرداری و شورای شهر بهشهر قرار دارند. یاسر احمدی شهردار بهشهر در گفتگو با ایسنا درباره چرایی، اهداف و دلایل موافقت این نهاد با الحاق تنها اثر ثبت جهانی مازندران به حریم بهشهر توضیح داده ‌است.
    یاسر احمدی با تاکید بر این که الحاق باغ به شهر دلیل خروج آن از فهرست جهانی نخواهد بود می‌گوید: ۸ باغ از ۹ باغ ایرانی یونسکو در حریم شهری قرار دارند و این فرافکنی که الحاق سبب خروج آن از فهرست یونسکو خواهد شد دلیل خوبی نیست طی سالیان گذشته در حریم عمارت شهرداری باغ‌شاه که با ۵ درجه حریم در ید ما است هیچ تخلفی انجام نشده و قرار نیست با الحاق باغ به حریم شهری اصلا شهرداری بتواند کاری انجام دهد.
    «عباس‌آباد» بهشهر مانند بچه یتیمی است که شناسنامه ندارد
    شهردار بهشهر می‌افزاید: شهرداری به قانون تمکین می‌کند که نمونه آن توقف تبدیل سالارتپه به پارک جنگلی به دلیل اخطار اداره‌کل میراث در سال ۱۳۹۵ بود. از ۹۵ تاکنون آیا یک آجر روی آجر گذاشته شد؟ هر تکه عباس‌آباد در دست یک ارگان قرار دارد و باید مدیریت یکپارچه اتفاق بیفتد.